Οι Εξωγήινοι,,Το πιο γνωστό είδος συνδέεται συχνά με το Άστρο Ζήτα Ρετικουλι.
 Οι Εξωγήινοι,Το πιο γνωστό είδος συνδέεται συχνά με το Άστρο Ζήτα Ρετικουλι.

Πολλοί ερευνητές έχουν από μια θεωρία για τους επισκέπτες από άλλους κόσμους ή σφαίρες, οι περισσότερες από τις οποίες δεν μπορούν να τεκμηριωθούν,η μάλλον δεν θέλουν ! αλλά κρατούν την ανθρωπότητα σε εγρήγορση για το μέλλον που έρχεται.

Αυτές οι οντότητες –οι οποίες μας δημιούργησαν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους – επιστρέφουν για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να εξελιχθεί - ή ίσως για να καταστρέψουν το πρόγραμμα-πείραμα της δημιουργίας μας;

Οι άνθρωποι για να πιστέψουν στους Θεούς πρέπει αυτοί να είναι από ανώτερες - υψηλότερες συχνότητες της σκεπτόμενης συνείδησης. Οι αρχαίοι πολιτισμοί δημιούργησαν τους μύθους για τους Θεούς τους όπου αυτοί όπως πολλοί πιστεύουν στους εξωγήινους σήμερα, είναι τα ένα και το αυτό.

Το πιο γνωστό είδος για τους εξωγήινους είναι αυτό με τα μεγάλα μάτια που λέγεται Γκρίζοι - που συνδέεται συχνά με το Άστρο Ζήτα Ρετικουλι. [ Ζήτα μηδενικά σημείο] -- [ Ρετικουλι - αμφιβληστροειδής - το μάτι της δημιουργίας -- ο φακός του χρόνου. ] Οι Εξωγήινοι,,Το πιο γνωστό είδος συνδέεται συχνά με το Άστρο Ζήτα Ρετικουλι.

 

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΚΡΙΖΩΝ

 

ΤΥΠΟΣ Α: Αυτό είναι ο τύπος ο συνηθέστερα αποκαλούμενος οι Γκρίζοι. Λειτουργούν με έναν τρόπο που είναι προφανώς στρατιωτικής φύσης με μια άκαμπτη καθορισμένη κοινωνική δομή. Είναι κανονικά περίπου 4,5 πόδια ψηλοί με τα μεγάλα κεφάλια και το μαύρο "περικάλυμμα γύρω από" τα μάτια. Δεν έχουν στο πρόσωπο κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα, σχισμή για το στόμα και τη μύτη. Έχουν εξελιχθεί πέρα από την ανάγκη για τα αναπαραγωγικά συστήματα ή τα χωνευτικά συστήματα και αναπαράγονται με την κλωνοποίηση.

Η επιστήμη τους ασχολείται κατά ένα μεγάλο μέρος με τη μελέτη άλλων μορφών ζωής και της γενετικής εφαρμοσμένης μηχανικής. Είχαν σύμφωνα με ισχυρισμούς έναν ρόλο στην αλλαγή της ανθρώπινης γενετικής κατά τη διάρκεια χιλιάδων ετών. Φαίνεται ότι μπορούν να κλωνοποιησουν τη φυλή τους με τους ανθρώπους προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα "φυλή" που θα ήταν καλύτερη από πριν. Έχει ειπωθεί ότι είναι ένα είδος το οποίο φθίνει, εξαιτίας του ότι έχει κλωνοποιηθει σε τόσο μεγάλο μέρος και ότι τώρα, με κάθε διαδοχική κλωνοποίηση, το είδος γίνεται πιο αδύνατο. Προσπαθούν να εμποτίσουν τη νέα ζωή στα είδη τους με τη δημιουργία μιας μικτής φυλής.)

Φαίνονται να υπάρχουν δύο κύριες κοινωνικές τάξεις. Κάποιοι είναι ο πιό πολεμοχαρής και είναι πιό απότομοι, ακατέργαστοι και αμβλύς. Άλλοι είναι ικανοί μιας πιό μεθοδικής

συμπεριφοράς προς τους ανθρώπους, και προτιμούν να χρησιμοποιήσουν περισσότερη "διπλωματική" συμπεριφορά για να κερδίσουν τον έλεγχο του ανθρώπου. Αυτός ο τύπος γκρίζων είναι αυτό που αναφέρεται ως "πορτοκαλιά" κατηγορία . Φαίνονται να είναι ασυναίσθητοι(από τα ανθρώπινα πρότυπα) και επομένως φέρονται κάπως σκληρά στα ανθρώπινα όντα τους. Είναι σε θέση να πάρουν τις ανθρώπινες ζωές χωρίς οποιοδήποτε σεβασμό για εκείνες. Μπορούν σύμφωνα με τους κάποιους ισχυρισμούς να χρησιμοποιήσουν ορισμένες ουσίες του ανθρώπινου σώματος σαν μέσο συντήρησής τους και επομένως να εμφανίζονται ότι είναι σαρκοφάγοι.

Αυτό το είδος Γκρίζων περιγράφεται ως υπάλληλοι σε μια κύρια φυλή των ερπετοειδη-τύπων που προσπαθεί να προετοιμάσει τη γη για την άφιξή τους με κέρδος τον ελέγχου της γης με διάφορα μέσα. Τείνουν να απολαύσουν το συναίσθημα της ελευθερίας που έχουν στη γη, μακριά από τους κυρίους τους και θα επιθυμούσαν τη βοήθεια των ανθρώπων για να αντιμετωπίσουν μαζί τα Ερπετοειδη - που υποτίθεται ότι έρχονται για να εισβάλουν στη Γη στο εγγύς μέλλον.

Αυτό το είδος Γκρίζων έχει τις γνωστές βάσεις τους στο Νέο Μεξικό και τη Νεβάδα περιοχές 29 και 51 αλλά είναι επίσης γνωστό ότι έχει βάσεις σε πολλές χώρες του κόσμου.

ΤΥΠΟΣ β:
Ψηλοί Γκρίζοι από τον Ωριονα. Συνήθως περίπου 7 έως 8 πόδ. ψηλοί (οι εκθέσεις υπερβάλλουν συχνά το ύψος τους ως 9 έως 12 ποδ..) με το χαρακτηριστικό γνώρισμα του προσώπου κάπως παρόμοιο με τον γκρίζο τύπο Α τη μεγάλη μύτη που βρίσκεται με εξαίρεση στον τύπο β Γκρίζοι. Αυτοί οι Γκρίζοι έχουν σύμφωνα με ισχυρισμούς τις τεχνολογίες εκείνες που επιτρέπουν σε αυτούς να εκτελέσουν ορισμένες ενέργειες που εμφανίζονται ως "θαυμαστές." Αυτοί οι Γκρίζοι είναι λιγότερο οξύς προς τους ανθρώπους από τον Γκρίζο τύπο Α (αλλά θεωρείται ακόμα "εχθρικός".) Τείνουν να θέλουν να επηρεάζουν περισσότερο μέσω των πολιτικών ελέγχων και συμφωνιών τους με εκείνους τους ανθρώπους που έχουν δύναμη.

Οι κύριες βάσεις τους φαίνονται να είναι στα Αλεουτια νησιά. ΤΥΠΟΣ γ:
Αυτοί είναι οι μικρότεροι σε μέγεθος από τους Γκρίζους και τείνουν να είναι περίπου 3,5 πόδ. ψηλοί. Τα του προσώπου χαρακτηριστικά γνωρίσματά τους είναι πολύ παρόμοια με αυτούς από το ζήτα Ρετικουλι Γκρίζων και είναι της ίδιας "φυλής ρίζας.". Είναι εξίσου εχθρικοί στους ανθρώπους.. Είναι από ένα σύστημα αστεριών κοντά στον ώμο του αποκαλούμενου Ωριονα το Άστρο Μπελλατραξ.

ΟΙ NOΡΔΙΚΟΙ
Οι Νορδικοι είναι ένα εξωγήινο είδος που έχει αναφερθεί για τις δραστηριότητες του εδώ στη γη. Τα άτομα που έχουν έρθει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς σε επαφή με τους Νορδικους λένε ότι έχουν έρθει για εδώ να παρατηρήσουν τον πολιτισμό μας και να μην παρέμβουν στην εξέλιξή μας.

Μερικά άτομα το έχουν προτείνει αυτό λόγω της παρόμοιας με τους σκανδιναβούς εμφάνισης τους στους ανθρώπους και ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι οι μακρινοί χαμένοι συγγενείς μας που έχουν κινηθεί από τότε προς έναν άλλο πλανήτη. Αλλά άτομα προτείνουν ότι οι Νορδικοι είναι σε σύγκρουση με τους Γκρίζους επειδή αντιτίθενται στο ότι οι Γκρίζοι παρεμποδίζουν την ανθρώπινη εξέλιξη. Εκτός από αυτές τις λίγες θεωρίες, δεν είναι γνωστά πολλά για τους

Νορδικους. ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ

Περιγραφή: Ψηλά δίποδα πλάσματα 6 έως 8 ποδιών με φολιδωτό, πράσινο, όπως τα ερπετοειδη δέρμα. Τα μεγάλα μάτια τους είναι συνήθως κίτρινα ή χρυσά στο χρώμα με έναν κάθετο σχιστό (όπως μιας γάτας). Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι αυτή η οντότητα είναι παρόμοια με αυτό που οι δεινόσαυροι μπορεί να είχαν εξελιχθεί αν δεν είχαν εξαφανιστεί από τη Γη. Υπάρχουν φυσικά και εδώ κάποιες θεωρίες ότι τελικά δεν εξαφανίστηκαν, τουλάχιστον όχι όλοι, αλλά κάποια είδη τους εξελίχτηκαν πολύ πριν τον άνθρωπο και δημιούργησαν με την πάροδο εκατοντάδων χιλιάδων ετών έναν μεγάλο πολιτισμό ανώτερο από τον σημερινό που έφτασε να αποικήσει περιοχές του Ηλιακού μας Συστήματος.

Αλλά μετά από έναν πόλεμο με μια Φυλή Ανθρωποειδών Όντων που εισέβαλε στο ηλιακό μας σύστημα ηττήθηκαν και κατέφυγαν στο εσωτερικό της Γης. Από εκεί παρακολουθούν και βοηθούν τον Άνθρωπο στο να εξελιχθεί.

Συνδέονται μερικές φορές με τους μύθους για τους Σουμεριακους Θεούς που -- περίπου μοιάζουν με δράκους -- με τις μεταφορές για το ανθρώπινο πείραμά μας – Ντογκον-Νομμος – μεταξύ και άλλων μύθων αρχαίων αστροναυτών που ήρθαν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους στη γη για να σπείρουν ζωή τον πλανήτη και υποσχέθηκαν να επιστρέψουν μια ημέρα. Μήπως τελικά είναι για όλους εμάς δύσκολο να πιστέψουμε ότι μια εξωγήινη φυλή των Θεών δημιουργών ή των ανερχόμενων κυρίων, ή οποιοδήποτε σενάριο πιστεύει κανείς, θα επιστρέψει μια ημέρα για να σώσει τον πλανήτη.

Σύμφωνα με κάποιους ισχυρισμούς υπάρχουν εξωγήινοι που έχουν ανθρώπινη μορφή.
Λέγεται ότι προέρχονται από διάφορα αστρικά συστήματα όπως- Πλειάδες, Ωριονας, Λύρα, Βεγκα, Αρκτουρος, Ανδρομέδα, Κασσιοπεια, - μεταξύ των άλλων.

Μερικοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι διοχετεύουν ή λαμβάνουν μηνύματα από εξωγήινες ομάδες . Εάν τα μηνύματα αυτά δεν είναι συγκεκριμένα - ημερομηνίες - χρόνοι - γεγονότα - είναι χωρίς νόημα. Εάν είναι καθολικά μηνύματα για την αγάπη, τη σωτήρια του πλανήτη από τη μόλυνση, όπως τη δεκαετία του '90 - προέρχονται από διάφορους ανθρώπους. Αυτό που θέλουμε από τους εξωγήινους είναι κάποιες πληροφορίες που φυσικά δεν έχουν καμία άξια εάν δεν αλλάξει τρόπο σκέψης όλη η ανθρωπότητα. Μέχρι σήμερα, όλα τα μηνύματα από εξωγήινους είναι γενικά. Εάν οι εξωγήινοι θέλουν να μας μιλήσουν και να βοηθήσουν - θα έρθουν προς το μέρος μας. Η υπόθεση με τους εξωγήινους τελικά είναι συνωμοσία, δολοπλοκία, η τίποτε από όλα αυτά.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Επισκέψεις εξωγήινων και οι δέκα μύθοι του Αισώπου. Κάθησα να διαβάσω το κείμενο μόνο από περιέργεια και οφείλω να ομολογήσω πως είναι αρκούντως διασκεδαστικό ως σενάριο για sci fi ταινία, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Με τις υγείες σας και ελπίζω να αδειάσετε το κεφάλι σας απ'τα σκατά, εστιάζοντας στα πραγματικά προβλήματα της ανθρωπότητας, όπως την ανισοκατανομή του πλούτου.

Αν δεν σου αρέσει εδώ μπορείς να φύγεις αγαπητέ δεν σε κρατάει κανένας οπως και η γελοία γνώμη σου! άνθρωποι με μηδέν γνώση του αντικείμενου να μιλούν για εξωγήινους ! το πρόβλημα της ανθρωπότητας είστε εσείς, και μετα η ανισοκατανομή του πλούτου, για να σας ελέγχουν ! η σελίδα δεν ειναι για άτομα με νοημοσύνη μηδέν έχει άλλες για εσάς που ζείτε στην κακομοιριά σας και δεν βλέπετε τίποτα άλλο πάρα μόνο οτι σας δείχνουν στην τηλεόραση και σελίδες του συστήματος , αυτός ειναι ο μικρόκοσμο σας! ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ Μ@ΛΑΚΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΕΙΣ!(το δεύτερο σχόλιο δεν πέρασε τον αυτόματο έλεγχο καν, να πας άλλου να μιλάς ετσι !! γνωστοί μάγκες του ίντερνετ!) ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ! ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!,,, (δεν όλοι σαν εσένα! )να πας σε γνώστες ιστοσελίδες να ενημερωθείς!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications