Παράξενα ολισθήματα στο χρόνο Αληθινές ιστορίες που αμφισβητούν την αντίληψη μας για το χρόνο

Ανωμαλίες του χρόνου; παραφυσικά μυστήρια; τι είναι ο χρόνος;

Μπορούμε να τον μετρήσουμε σε χιλιετίες ή νανοδευτερόλεπτα, και μπορούμε να τον αισθανθούμε αυτό που λέμε χρόνο.

Μπορεί να τον ορίσουμε ως μια συνειδητή εμπειρία της διάρκειας, η περίοδος κατά την οποία μια ενέργεια ή ένα συμβάν πραγματοποιείται.. Και μπορούμε ακόμη αφηρημένα να υποθέτουμε την τέταρτη διάσταση. Αλλά πραγματικά δεν έχουμε κατανοήσει την αληθινή φύση του τι είναι ο χρόνος και πώς λειτουργεί.

Αυτό που έχουμε είναι μερικές πολύ ιδιαίτερες ιστορίες, σπάνιες περιπτώσεις όπου ο χρόνος δεν φαίνεται να ρέει με τον συνηθισμένο τρόπο που βιώνουμε.

Κατά καιρούς άνθρωποι αναφέρουν κενά στον χρόνο, άλματα μέσα στο χρόνο, χαμένος χρόνος, και ίσως ακόμη και ματιές στο παρελθόν ή στα μελλοντικά γεγονότα.

Σύμφωνα με τους μεγάλους επιστήμονες, ο χρόνος δεν είναι τόσο σταθερός όσο πιστεύουμε,υπάρχουν ανωμαλίες στον χρόνο που διαρκούν από λίγα δευτερόλεπτα έως μερικές ώρες. Παρόλα αυτά, εδώ και χρόνια άνθρωποι έχουν ισχυριστεί ότι έχουν δει παλιά αεροπλάνα να σταθμεύουν σε μέρη που κάποτε ήταν αεροδρόμια! και μια σειρά απο ανεξήγητα φαινόμενα που έχουν να κάνουν με τον χρόνο .

Σε μια άλλη περίπτωση είδαν Ρωμαίους στρατιώτες να παρελάσουν.Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, το άτομο που βιώνει την ολίσθηση του χρόνου όπως ονομάζεται στα αγγλικά, είναι τρομαγμένο όταν διαπιστώσει πως ότι έβλεπε έχει πλέον εξαφανιστεί σε δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, η φωτογραφική μηχανή έχει συλλάβει αυτά τα φαινόμενα από τότε εφευρέθηκε.
Στην πραγματικότητα, οι κάμερες έχουν αποκαλύψει ότι υπάρχουν παραδοξότητες στο χρόνο, όπως μια εικόνα που είχε τραβήξει το Google Earth παλιότερα, να δείχνει βομβαρδιστικά αεροπλάνα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο πάνω από τη Βρετανία..

Είναι αυτό μια απόδειξη του παράδοξου του χρόνου ή απλά κάποιο λάθος στο Google Earth; ηταν μια ανακατασκευή παλαιών αεροπλάνων σε μια αεροπορική επίδειξη;

Όλες αυτές οι περιπτώσεις είναι σύντομες και έχουν υπάρξει περιπτώσεις που άνθρωποι έχουν εισέλθει σε ένα διαφορετικό χρόνο και τρομάζουν όταν διαπιστώσουν ότι είναι σε μια εντελώς διαφορετική εποχή συνήθως παλιότερη.

Μία τέτοια περίπτωση ειναι στο Μπέρμιγχαμ στο Λονδίνο το 1953, ο Archie σταμάτησε για ένα ποτό σε ένα χωριό κοντά στο Cotswold Borton έξω από την τοπική παμπ και σοκαρίστηκε όταν είδε τους ανθρώπους που ήταν μέσα στο μπαρ!

Φαινόταν σαν να ήταν από έναν παλιότερο αιώνα. Οι προσπάθειές του να επικοινωνήσει με αυτούς αγνοήθηκαν και μετά από λίγο το σκηνικό διαλύθηκε και βρέθηκε στο παρόν ξανά με να τον μπάρμαν να τον ρωτάει αν ήταν εντάξει, νόμιζε ότι είχε δει φαντάσματα μιας άλλης εποχής, αλλά ίσως βίωσε μια "ολίσθηση στο χρόνο".

Μια στιγμιαία διαστρέβλωση από την πραγματικότητα
Το 1991, ο Glenn ήταν φοιτητής στο πανεπιστημίου στη Σκωτία.Ξεκίνησε ένα συνηθισμένο ταξίδι με το λεωφορείο πίσω στην πατρίδα του για να επισκεφθεί τους γονείς του και μετατράπηκε σε μια διαστρέβλωση του χρόνου και του χώρου.

«Κάθισα στο πίσω μέρος του λεωφορείου και δεν υπήρχε κανείς γύρω μου», αλλά υπήρχε μια οικογένεια που καθόταν πίσω από τον οδηγό στο μπροστινό μέρος.Η διαδρομή με το λεωφορείο ήταν αδιατάρακτη έως που φθάσαμε κοντά στην πατρίδα των γονιών μου.

Κοιτούσα έξω από το παράθυρο και κοίταξα ενα εργοστάσιο ελαστικών της Michelin. Όταν το λεωφορείο έφθασε στην κορυφή του λόφου, είχα ένα περίεργο συναίσθημα, και για κάποιο άγνωστο λόγο άρχισα να φαντάζομαι πολλούς ανθρώπους μέσα στο λεωφορείο.

Στη συνέχεια υπήρξε μια στιγμιαία διαστρέβλωση της πραγματικότητας και το λεωφορείο ήταν ξαφνικά περίπου ένα μίλι πίσω στην εθνική οδό! βλέποντας το εργοστάσιο ελαστικών που είχαμε προσπεράσει και πάλι! αυτό με τρόμαξε και παρατήρησα ότι η οικογένεια που καθόταν στο μπροστινό μέρος, που μιλούσαν δυνατά πριν, ήταν πλέον ήσυχοι.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες τέτοιων φαινόμενων, αλλα οι περισσότερες δεν βγαίνουν στο φως,υπό το φόβο μην θεωρηθούν τρελοί αυτοί που τα βιώνουν!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications