UFO και εξωγήινοι  στην αρχαία τέχνη  σπάνιες φώτο ντοκουμέντα ! κατά τα αλλα ειναι σύγχρονο φαινόμενο!
UFO και εξωγήινοι  στην αρχαία τέχνη  σπάνιες φώτο ντοκουμέντα ! κατά τα αλλα ειναι σύγχρονο φαινόμενο!

Η ιστορία του ανθρώπου δεν είναι αυτή που μας λένε ! μας έμαθαν ένα σορό ψέματα! όπως το παραμυθάκι του Δαρβίνου, ακολουθούν φώτο που η γνησιότητα τους δεν χωράει καμιά αμφιβολία, και βάζει τέλος στην προπαγάνδα περί blue been και οτι οι εξωγήινοι ειναι κόλπα της ελίτ οπως τους έκαναν να πιστεύουν σημερα!

Αυστραλία (πρώτη εικόνα)- 1837 Αυτές είναι οι εικόνες ενός βιβλίου από τον υπολοχαγό Grey. " Τις ανακάλυψε στη βορειοδυτική Αυστραλία το 1837, 1838 και 1839», Αυτό οδήγησε σε μια αποστολή τον 19ο αιώνα σε μερικές σπηλιές κοντά στην περιοχή Glenelg,οι Εικόνες θεωρούνται προϊστορικές!!!!!

Νεπάλ, ανακαλύφθηκε στο Νεπάλ, φαίνεται να δείχνει ένα δισκοειδές αντικείμενο να αιωρείται στο κέντρο και ένα μικρό ον, που μοιάζει ένας τους γκρι εξωγήινους.

Δεξιά-Η εικόνα είναι ηλικίας 7.000 ετών, ανακαλύφθηκε στο Μεξικό, το 1966. τέσσερις φιγούρες με τα χέρια απλωμένα κάτω από ένα μεγάλο αντικείμενο οβάλ ufo που ακτινοβολεί φαίνεται να είναι ακτίνες του φωτός.

Αριστερά Μεσοποταμία - 5000 π.Χ. έως το 4000 π.Χ.νομίζω είναι φανερό τι είναι!

δεξιά -Κίνα - βρέθηκαν σε ένα λαβύρινθο σε νησί στη λίμνη Jotuo, Toengt'ing. Μια αποστολή που πραγματοποιήθηκε το 1957 (δύο χρόνια πριν από ένα σεισμό στην περιοχή). Η αποστολή με επικεφαλής τον καθηγητή Tsj'i Pen-Lai. Βρήκαν διάφορα αγάλματα που δείχνουν "τον άνθρωπο" με παράξενα ρούχα που έμοιαζαν με στολές αστροναυτών.

Στην μέση. Αυτή η εικόνα είναι από τον καλλιτέχνη Aert De Gelder και έχει τίτλο «Η Βάπτιση του Χριστού" ήταν ζωγραφισμένο το 1710 και εκτίθεται στο Fitzwilliam Museum, Cambridge. Ένας δίσκος λάμπει με φως και εκπέμπει ακτίνες προς τον Ιωάννη τον Βαπτιστή και του Ιησού.

Δεξιά-Κίεβο αγάλμα που βρέθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας,χρονολογείται 6000 χρόνια παλιό, θεωρίες οι αρχαίοι αστροναύτες ετσι;
Αριστερά-Γαλλία - 1338Η εικόνα προέρχεται από το γαλλικό βιβλίο "Le Livre Des Bonnes Moeurs" από τον Jacques Legrand. Μπορείτε να βρείτε αυτό το βιβλίο στο Μουσείο Chantilly Condé 1338, 297 μέρος 15 B 8.

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι η σφαίρα είναι ένα μπαλόνι, αλλά δεν υπήρχε μπαλόνι στη Γαλλία το 1338.

Κοσσυφοπέδιο - 1350 μια τοιχογραφία με τίτλο «Η Σταύρωση», που φιλοτεχνήθηκε το 1350. Δύο αντικείμενα μπορεί να δει κανείς στην επάνω αριστερή και δεξιά τοιχογραφία. Η τοιχογραφία βρίσκεται πάνω από το βωμό της Βισόκι Ντετσάνι στο Κοσσυφοπέδιο.

Φλωρεντία, Ιταλία - 1460 Η εικόνα ήταν ζωγραφισμένη από τον Paolo Uccello (1396-1475) και έχει τίτλο "La mampliada" (που φιλοτεχνήθηκε μεταξύ 1460-1465). δείχνει ένα πιατάκι σε σχήμα UFO αν το δούμε από κοντά

Ρώμη, Ιταλία - άγνωστη ημερομηνία.Η εικόνα είναι μια απεικόνιση της εποχής της Αναγέννησης για την εμφάνιση ενός UFO στη Ρώμη λεπτομερώς στο βιβλίο «Prodigiorum liber" από το Ρωμαίο ιστορικό Julio Obsequens - "Κάτι σαν ένα είδος του όπλου, ή πυραύλων, με μεγάλο θόρυβο έφυγε από την γη και υψώθηκε στον ουρανό. "

Αυτό είναι ένα σκίτσο από τοιχογραφία δέκατο πέμπτο αιώνα, Άγιον Όρος, Ελλάδα. Ο ίδιος ο απόστολος Ιωάννης της βιβλικής Αποκάλυψης. Πάνω αριστερά υπάρχει ένα φωτεινό αντικείμενο οβάλ που βάζει φωτιά! και μια ακτίνα φωτός κατευθύνεται προς το κεφάλι του Ιωάννη, πάνω δεξιά γωνία υπάρχει ένα δισκοειδές αντικείμενο που εκπέμπει μια δέσμη φωτός(καλά οτι η βίβλος ειναι γεμάτη με εξωγήινους το έχουμε αναφέρει σε άλλο άρθρο! ένας λόγος που άλλαξαν την παλιά σε καινή σβήνοντας απο μέσα πολλά!)

Αμβούργο, Γερμανία - 1697 Η εικόνα δείχνει πάνω από το Αμβούργο, Γερμανία στις 4 Νοεμβρίου 1697 2 μπάλες . Τα αντικείμενα που περιγράφονται ως "λαμπεροί τροχοί ".

Valcamonica, Ιταλία Αυτή η ζωγραφιά φαίνεται να απεικονίζει δύο όντα σε προστατευτικές στολές που έχουν περίεργα εργαλεία.

Χωρίς σχόλια! να σημειωθεί οτι οι άνθρωποι εκείνα τα χρονιά ζωγράφιζαν οτι έβλεπαν και όχι απο την φαντασία τους οπως λένε πολλοί!μετά από όλα αυτά ακόμα ο άνθρωπος ζει με μια ψεύτικη ιστορία !για ευνοήτους λογούς!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications