Βίντεο Σοκ: Ακόμη Ένα Συμβάν Της Επιδημίας Των Ζόμπι και καλα !!!  στην Αμερική

να υποθέσω ότι μπορεί να είναι υπό έλεγχο με συχνότητες ? με LSD ? η με κάτι άλλο? θυμάστε το παιδάκι που έβαλαν να πυροβολεί στο σχολείο ? για να καταργήσουν την οπλοκατοχή?

Άνδρας Συντρίβει Το Αυτοκίνητό Του, Υπό Την Επήρεια Αλάτων Μπάνιου, Μετατρέπεται Σε «Ζόμπι» Και Προσπαθεί Να Φάει Τους Πεζούς [VIDEO]

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ενός εφήβου προφανώς επηρεασμένου από τα άλατα μπάνιου , ο οποίος παρουσιάζει κάποιο είδος επιληψίας ή ψυχωτικού επεισοδίου που τον έκανε να συντρίψει, αφού πέρασε μέσα από έναν φράκτη, ένα SUV πέφτοντας πάνω σε ένα φορτηγό.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube, στο τέλος του Μαΐου από κάποιον που προσπάθησε να βοηθήσει τον έφηβο, και ο οποίος ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να τον φάει. Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, και δείχνει τι επακολούθησε της σύγκρουσης με τον έφηβο να χτυπιέται στο έδαφος.

Ο Gary Yuzbashev ανέβασε το βίντεο στις 18 Μαΐου με τη λεζάντα: «Αυτός ο έφηβος προσπάθησε να με φάει στο Μπάφαλο, Νέα Υόρκη αφού βγήκα από το αυτοκίνητό μου και έτρεξα στο σημείο του αυτοκινητιστικού ατυχήματος»

Ο έφηβος φαίνεται να χτυπιέται στο έδαφος, να έχει σπασμούς, να βογκά και να γρυλίζει Κάθε φορά που προσπαθεί να σηκωθεί πέφτει ξανά.

Μια φωνή ακούγεται να λέει: «Μείνε κάτω. Είσαι εντάξει, είμαστε μαζί σου. Ηρέμησε. Είμαστε εδώ ». Όταν ένας αστυνομικός προσπαθεί να τον πλησιάσει, ο έφηβος επιτίθεται σε αυτόν και αρχίζει να τον κλωτσάει. Στο τέλος, χρειάστηκαν επτά αστυνομικοί για να τον θέσουν υπό έλεγχο .

Καταστροφή: Η πλευρά του γκαράζ καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της συντριβής

Το βίντεο είναι απλώς το τελευταίο σε μια μακρά σειρά βίντεο με «Zombie». ΠΗΓΗ: DAILY MAIL Από secretsofthefed Απόδοση Κειμένου dorieas ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications