Μυστήριο ο θάνατος της Marilyn Monroe νέες αποκαλύψεις,(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)αναδημοσίευση
 Μυστήριο ο θάνατος της Marilyn Monroe νέες αποκαλύψεις,

.Μέτα από  τόσα χρόνια, η αιτία του θανάτου ενός από τα πιο λαμπρά αστέρια του Hollywood,της  Marilyn Monroe - Norma Jean Mortenson ,  παραμένει ένα μυστήριο. Τα περισσότερα από τα αποδεικτικά στοιχεία και μαρτυρίες και  έρευνας, έχουν καταστραφεί ή χαθεί. Αλλά τώρα, σχεδόν μισό αιώνα αργότερα, βρέθηκαν  τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της ηθοποιού.

ήταν  5 Αυγούστου, 1962, το  σώμα της Marilyn Monroe βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της στο Brentwood και σύμφωνα με την έρευνα η αυτοψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο  θάνατος οφειλόταν σε οξεία δηλητηρίαση από βαρβιτουρικά. Είναι γνωστό ότι στο  σπίτι της Μονρόε είχαν εγκατασταθεί συσκευές υποκλοπής, παρακολούθησης κατά την ημέρα του θανάτου της. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι μια ημέρα πριν πήγε ο  Bobby Kennedy και  ακούστηκαν κραυγές και  ήχος απο σπασίματος γυαλιού,

μια γυναίκα φώναξε: "! Δολοφόνοι  δολοφόνοι Είστε ικανοποιημένοι τώρα που είναι νεκρός;", ​​στη συνέχεια όλα ήταν ήσυχα. Υποστηρίζεται ότι ήταν ο Bobby Kennedy που έκανε  την Monroe να σιγήσει για πάντα, την στραγγάλισε με ένα μαξιλάρι.
Αντικρουόμενες εκθέσεις σχετικά με το θάνατο

Στην πραγματικότητα, ενώ η ζωή και  ο θάνατος μιας γυναίκας που ήταν ίσως το πιο διαβόητο σύμβολο του σεξ του 20ου αιώνα, γραμμένα πάνω από εκατό βιβλία, κανείς τους,δεν κατάλαβε  το μυστήριο, ή τουλάχιστον να καλύψει το κενό για  την τελευταία στιγμή της ζωής της .

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, 4 του Αυγούστου 1962 ήταν μια αρκετά τυπική μέρα στη ζωή της  εκπρόσωπος τύπου της, υπενθυμίζει ότι η Marilyn,  προφανώς, δεν κοιμήθηκε καλά και ήταν λίγο ενοχλημένη. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας την το πέρασε στον ψυχίατρό της, Δρ Ralph Greenson, ο οποίος σημείωσε αισθητή αλλαγή στην κατάσταση  ηθοποιού και  της είπε να πάρει  Nembutal (α βαρβιτουρικά).

Στις 4:25 π.μ. την Κυριακή 5 Αύγ στο Λος Άντζελες ο   Δρ Hyman Engelberg, προσωπικός γιατρός της Marilyn, είπε ότι η ηθοποιός Μέριλιν Μονρόε αυτοκτόνησε. Όταν έφτασε η αστυνομία στο σπίτι της  , βρήκε το γυμνό σώμα της Marilyn, δίπλα στον οποίο υπήρχε  ένα μπουκάλι ηρεμιστικά. Σύμφωνα με την περιγραφή της σκηνής, ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα,το πρόσωπό της ήταν  στο μαξιλάρι, τα χέρια κατά μήκος του σώματος, το δεξί χέρι ελαφρώς λυγισμένο και τα  πόδια ήταν τεντωμένα.

Η έρευνα αμέσως πρότεινε ότι ήταν  έτσι επειδή, πήρε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών συνήθως προκαλεί κράμπες στα πόδια και εμετός στο θύμα, η ίδια η θέση του σώματος είναι διαστρεβλωμένη .
Η προκαταρκτική αυτοψία διαπίστωσε ότι Marilyn πέθανε από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών. Το συκώτι της βρέθηκαν τα λείψανα του φαρμάκου πεντοβαρβιτάλης (υπνωτικά χάπια), και στο αίμα - χλωράλη. Ο λόγος για το θάνατο της Marilyn είχε χαρακτηριστεί ως πιθανή αυτοκτονία.

Τα αποτελέσματα της αυτοψίας και την αιτία του θανάτου της Marilyn Monroe
Ο ιατροδικαστής στήριξε την εκτίμησή του για την αιτία του θανάτου ως «αυτοκτονία»  είχε στο αίμα της ακόμα ουσίες από, προηγούμενες απόπειρες  αυτοκτονίας της,  και δεν υπάρχουν σημάδια βίαιου θανάτου. Η άποψη αυτή, ωστόσο, δεν συμμερίζονται κάποια ιατροδικαστικοί , οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι κανένα ίχνος Nembutal στο στομάχι ή στα έντερα δεν βρέθηκαν, μόνο στο ήπαρ, υποδηλώνοντας ότι στην πραγματικότητα, Marilyn πέθανε από  βαρβιτουρικά .

Ορισμένοι ειδικοί δίνουν μια πολύ πειστική υπόθεση για το αιφνίδιο θάνατο. Είναι πιθανό ότι οι γιατροί της,της έδωσαν  chloral για να την ενυδατώνει. Ένυδρη χλωράλη επιβραδύνει σημαντικά κάτω από το μεταβολισμό και την απορρόφηση του ίδιου Nembutal.
Οι γιατροί δεν μπορούν να γνωρίζουν  τι έγινε, ολα τα φάρμακα μαζί αλληλεπιδρούν. Σχεδόν κάθε γιατρός, που δεν θέλει να παραδεχτεί στον εαυτό του ή σε άλλους, κάνει σοβαρά και μερικές φορές  μοιραία  λάθη σε ς ασθενείς τους, το περισσότερο που αξίζει να ληφθεί υπόψην  είναι το γεγονός  ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας η  Marilyn χρησιμοποιούσε συχνά φάρμακα. Και φυσικά, μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή του θανάτου  μπορεί να είναι τυχαίος θάνατος από τα τόσα φάρμακα  ή δολοφονία

η Κατάσταση  της Celebrity ήταν επιρρεπείς σε  ερωτικό   έγκλημα. Φυσικά, είναι σημαντικό οτι  μπορεί να υπήρχε  απόκρυψη πληροφοριών από  ισχυρούς ανθρώπους σε διάπραξη
εγκλημάτων και την εξάλειψη στοιχείων εις βάρος τους .

 Υπάρχει ένας αριθμός  αξιόπιστων ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι Marilyn Monroe είχε σχέσεις με έναν ή και των δύο αδελφών Κένεντι.
 Η ηθοποιός θα μπορούσε να στερήσει εύκολα  την Προεδρία, , ή ακόμα και θέματα που αφορούν την εθνική ασφάλεια. καθώς είχε  επιρροή στα  δυο αδέλφια και  είχαν λόγο να διακόψουν  τις σχέσεις με την Marilyn μια για πάντα. είναι  πιθανό ότι ο Robert ήταν ο άνθρωπος που  προσπάθησε να τελειώσει τη σχέση , Σύμφωνα με τους φίλους της Marilyn, μια σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε εκείνη και τα δύο αδέλφια δεν ήταν  γνωστή στο κοινό,
η Marilyn  ειχε ελπίδες για ένα μέλλον μαζί με τον πρόεδρο  , πίστευε ότι ο John F. Kennedy θα  χωρίσει την Jackie και θα την παντρευτεί.

Το καλοκαίρι του 1962, της είπαν  να σταματήσει κάθε επαφή με τους αδελφούς. Η σχέση τους κατέληξε σε ένα απότομο τέλος, η Μέριλιν  έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη.

τα πραγματικά γεγονότα που περιέβαλλαν το θάνατο της Marilyn δεν θα γίνουν ποτέ γνωστά Σίγουρα, γνωρίζουμε μόνο το εξής: ένας ζωντανός θρύλος πέθανε  μυστηριωδώς στην ακμή του, μέσα  σε στο σκάνδαλο και την αβεβαιότητα.

με όλα τα παραπάνω το συμπέρασμα είναι μάλλον την έβγαλαν  από την μέση, με φάρμακα ! πλήρωσαν γιατρούς κτλ.
γιατί τώρα τα ίδια δεν κάνουν άμα έχεις χρήμα !πόσο μάλλον  οι Kennedy
ΑΠΌΔΟΣΗ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications