Τεχνολογία από άλλο κόσμο     Bob Lazar (1989)  κατά τα άλλα ψάχνουν εξωγήινους

Η ιστορία μιας περιοχής που δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη, και η ιστορία ενός ανθρώπου που προσπαθούν να τον σβήσουν από τον χάρτη!!

Από τα πλέον ανεξήγητα της μοντέρνας έρευνας στο χώρο της UFOλογίας δεν συνέβη στον ουρανό η στο διάστημα αλλά στην έρημο της Nevada.

Τι υπάρχει πίσω από το όριο που η κυβέρνηση των Η.Π.Α θα σκότωνε για να το κρατήσει μυστικό; Φωτογραφίες Ρώσικου δορυφόρου αποκαλύπτουν αυτό που η κυβέρνηση δεν αφήνει να δούμε.

Όλοι οι χάρτες αναφέρουν αυτή την περιοχή ως Περιοχή 51. Αποτελείται από την βάση μιας αποξηραμένης λεκάνης που για κάποιο άγνωστο λόγο αποκαλείται ακόμα Groom dry lake.

Στο τέλος του Β παγκοσμίου πολέμου η CIA συνεργάστηκε με την εταιρεία Lockheed για την ανάπτυξη αεροσκαφών, που θα πετούσαν σε πολύ μεγάλο ύψος και θα χρησιμοποιούνταν στις κατασκοπευτικές αποστολές.

Έτσι χρειάστηκε μια μυστική απομονωμένη περιοχή για να γίνονται οι δοκιμές. Αυτή η περιοχή που επέλεξαν είναι 130 μίλια έξω από το Las Vegas στην πολιτεία της Νevada κοντά στη περιοχή Groom Dry Lake. Οι συντεταγμένες της περιοχής 51 είναι 37ο14'36.52”N, 115ο48'41.16”W. Ωστόσο για πολλά χρόνια, οι χαρτογράφοι δεν συμπεριελάμβαναν τις εγκαταστάσεις σε κανέναν χάρτη.

Ο εναέριος χώρος πάνω από την Περιοχή 51 είναι γνωστός ως R-4808, και απαγορεύεται η πτήση σε οποιοδήποτε εμπορικό ή στρατιωτικό αεροσκάφος, που δεν ανήκει στην ίδια τη βάση!Η πολεμική αεροπορία χρησιμοποίησε την περιοχή αυτή και για δοκιμές συμβατικών όπλων.

Χρονοδιάγραμμα περιοχής 51:

Απρίλιος 1955: Η Groom Lake επιλέγετε ως χώρος δοκιμών του U-220 Ιουνίου 1958: μια έκταση 38.400 στρεμμάτων αποσύρεται και δημιουργείται μια περίμετρος ασφαλείας.

Νοέμβριος 1958: Α-12 αποστέλλονται στην περιοχή 51.

Ιανουάριος 1962: ο υφιστάμενος περιορισμένος εναέριος χώρος επεκτείνετε.

1965: ο αριθμός προσωπικού της βάσης ξεπερνά τους 1800.

Νοέμβριος 1977: το πρωτότυπο του F-117 αποστέλλετε στην περιοχή 51.1984: σχεδόν 89000 στρέμματα γης κατασχέθηκαν για να ωθήσει τα σύνορα της περιορισμένης γης μακριά από την βάση.

17 Ιουλίου 1988: Ρώσικος κατασκοπευτικός δορυφόρος παίρνει φωτογραφίες της περιοχής 51

25 Σεπτεμβρίου 1998: ένα προεδρικό διάταγμα του Πρόεδρου Clinton, εξαίρεσε την περιοχή Groom Lake,Nevada από κάθε ομοσπονδιακό, πολιτειακό ή άλλο νόμο περί αποβλήτων που μπορεί να απαιτούσε την αποκάλυψη απορρήτων πληροφοριών. Ανέφερε ότι η αποκάλυψη θα έθετε σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια.

Κατά καιρούς έχουν δοκιμαστεί ακόμα αεροσκάφη, όπως : το F-111, F-15, B-1, B-52, B-2 και το Aurora, που είναι το πρώτο συμβατικό αεροπλάνο που θα κατασκευαζόταν με βάση εξωγήινη τεχνολογία και θα έπιανε τα 6 mach. Θεωρείται πως ήταν ο αντικαταστάτης του SR-71 ωστόσο το πρόγραμμά του ακυρώθηκε.

Τη δεκαετία του '50, όταν στη βάση δοκίμαζαν τον κατασκοπευτικό αεροσκάφος U-2, η CIA αναγκάστηκε να σταματήσει τις επιχειρήσεις και να εκκενώσει τις εγκαταστάσεις λόγω μιας πυρηνικής δοκιμής στη γειτονική περιοχή της Νevada.Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 30 χρόνια ώστε η κυβέρνηση να εγκρίνει ένα πρόγραμμα για την αφαίρεση του ραδιενεργού εδάφους γύρω από τη λίμνη Groom.Φωτογραφίες από δορυφόρους επιβεβαιώνουν την αφαίρεση τεράστιων ποσοτήτων χώματος από την περιοχή. Οι γύρω περιοχές ανέφεραν αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου και πολλοί ήταν εκείνοι που μήνυσαν την κυβέρνηση, ισχυριζόμενοι πως οι δοκιμές είχαν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους.

Αυτή η άκρως απόρρητη βάση δουλεύει όλο το 24ωρο. Αν και η κυβέρνηση ανεπίσημα για πολλά χρόνια αρνιόταν την ύπαρξη της, την έχουν δει και φωτογραφίσει εκατοντάδες φορές. Αν οι φήμες αληθεύουν εδώ κρύβετε το πιο απίστευτο μυστήριο όλων των εποχών. Υπάρχουν πολλά μυστήρια για αυτό το συγκρότημα, ενώ κατά τους επίσημους χάρτες της περιοχής η όλη εγκατάσταση της περιοχής απλώς δεν υφίσταται. Σε τηλεοπτική εκπομπή ο Bob Lazar ισχυρίστηκε ότι μεταξύ 1988 και 1989 προσελήφθη σε μια μυστική βάση, πολύ πιο απόρρητη από τις εγκαταστάσεις στη λίμνηGroom.Ταξίδεψε από το Las Vegas στην περιοχή 51. Από εκεί μεταφέρθηκε στην περιοχή S-4 15 μίλια πιο νότια. Η περιοχή S-4 είναι στην βάση βουνού, στα νότια της λίμνης. Η βάση είναι κατασκευασμένη μέσα στο βουνό. Όλοι όσοι εργάζονται στην Περιοχή 51, είτε είναι στρατιωτικοί είτε πολίτες, υποχρεούνται να υπογράψουν όρκο, με τον οποίο δεσμεύονται ότι δεν θα αποκαλύψουν ποτέ τίποτα. Τα κτήρια στη συγκεκριμένη περιοχή δεν έχουν παράθυρα και έτσι κανείς από τους εργαζόμενους δεν μπορεί να δει και δεν γνωρίζει τίποτα πέραν των καθηκόντων του εντός της βάσης. Από κάποιες αναφορές, υπάρχουν διάφορες ομάδες που εργάζονται ταυτοχρόνως σε παρόμοια προγράμματα, αλλά οι επιτηρητές τους φροντίζουν να διατηρούν κρυφά τα σχέδια της μίας ομάδας από την άλλη Οι πόρτες έχουν χρώμα που τις καμουφλάρει μέσα στην έρημο. Κατά τον Lazar σε αυτή την βάση εργάστηκε σε άκατο με σχήμα δίσκου βασισμένο πάνω σε εξωγήινη τεχνολογία. Κατά τον Lazar υπάρχουν ιπτάμενοι δίσκοι εν λειτουργιά στη βάση S-4 αλλά εκείνος εργάστηκε μόνο σε έναν. Λόγο του σχήματος του τον ονόμασε “sport”.

Είχε ύψος περίπου 5 μέτρων και διάμετρο 13ων. Στο κέντρο υπήρχε η κονσόλα ελέγχου που ήταν μικρή και χαμηλή, για ενήλικο άνθρωπο. Το σκάφος διαθέτει αντιβαρυτικό σύστημα. Δεν έχει ζώνες ασφαλείας γιατί όταν είσαι μέσα βρίσκεσαι σε φυσική βαρύτητα. Αν η αφήγηση του Lazar είναι αληθινή τότε αποδεικνύεται ότι μας έχουν επισκεύθει προηγμένα εξωγήινα όντα.

Η περιοχή 51 είναι μικρό τμήμα των μυστικών εγκαταστάσεων με το όνομα Nellis Range Complex. Μέχρι τις αρχές του 1980 μπορούσες να πας οδικός και να δεις την βάση από απόσταση. Ήταν μυστική βάση, αλλά ήταν ένα γνωστό μυστικό. Στα μέσα του 80` ο στρατός απέκλεισε τα βουνά Groom. Έτσι η βάση έγινε μη υπαρκτή. Αφαιρέθηκε από τους χάρτες και η κυβέρνηση αρνείται να αναφερθεί με κάθε τρόπο σε αυτή. Η τοποθεσία της περιοχής σίγουρα επελέγη επειδή είναι απομονωμένη και βρίσκετε στο πεδίο δράσης της αεροπορικής βάσης Nellis.

Ζεύγη ανδρών, που δεν ανήκουν στον στρατό, περιπολούν την περίμετρο της περιοχής. Οι φύλακες αυτοί είναι πολίτες, τους οποίους έχουν προσλάβει εταιρίες, όπως η Wackenhut και η EG&G, και συνήθως είναι καμουφλαρισμένοι. Οδηγούν 4x4 γύρω-γύρω στην περιοχή, κρατώντας μακριά οποιοδήποτε αδιάκριτο βλέμμα βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Περιοχής 51. Υποτίθεται πως οι οδηγίες που έχουν είναι να αποφύγουν την επαφή με τους εισβολείς, εάν είναι δυνατόν, και να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο είτε πρόκειται για απλό παρατηρητή είτε για εισβολείς.

Ο εναέριος χώρος πάνω από την περιοχή είναι απαγορευμένος. Όποιος εισέρθει διατάσσεται μέσω ασυρμάτου να αποχωρήσει. Αν συνεχίσει του δίνονται οδηγίες για την ταχύτερη έξοδο. Αν δεν ανταποκριθεί αμέσως ή αναχαιτίζεται ή καταρρίπτεται σύμφωνα με τον σμηναγό εν αποστρατεία Gouentl Stivens. Προστατεύεται λένε από πυραύλους εδάφους αέρος, διαθέτει ανιχνευτές κίνησης στο έδαφος και ανιχνευτές αμμωνίας. Έχει κάμερες που βλέπουν ποιος παρατηρεί την βάση. Αυξανόμενος αριθμός επιστημόνων κάνει ισχυρισμούς ότι τα μυστικά προγράμματα στη βάση στο Groom Lake σχετίζονται με κάποιο τρόπο με εξωγήινη τεχνολογία. Αλήθεια η όχι ένα πράγμα είναι σίγουρο. Πολλοί είδαν ένα είδος αεροσκάφους στην περιοχή που δεν έμοιαζε να έχει σχεδιαστή από ανθρώπους.

Ο Lazar λέει ότι όσο έμεινε στην περιοχή 51 έμαθε στοιχεία που θα συνιστούσαν απόδειξη για ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες. Στη συνέντευξη του οLazar λέει ότι όσο ήταν στην άκρως απόρρητη εγκατάστασηS-4 είδε επίσημα έγγραφα που έγραφαν ότι μυστικά του ιπτάμενου δίσκου μας τα έδωσαν όντα από το σύστημα Ζήτα Ρετίκουλι που βρίσκετε 35 έτη φωτός από τη γη. Τα όντα έχουν ύψος 1-1,5μ ζυγίζουν 12-25 κιλά έχουν γκρι επιδερμίδα, μεγάλο κεφάλι και αμυγδαλωτά μάτια. Ο Lazar είπε ότι είδε πως έπαιρνε ενέργεια το σκάφος κι ότι χρησιμοποιούσε την ενέργεια της αντιύλης. Είπε ότι ένα όπλο ύλης/αντιύλης θα κατέστρεφε εύκολα όλους τους πολιτισμούς της γης. Λέει ότι χρησιμοποιώντας αυτή την πηγή ενέργειας το σκάφος δεν μπορεί να ανιχνευτεί. Ο δίσκος δεν φαίνεται από πουθενά κι είναι εντελώς αόρατος. Φαίνεται μόνο ο ουρανός γύρω του. Επίσης ισχυρίζεται ότι ο χώρος S-1 είναι κρυμμένος μέσα σε ένα βουνό με 9 τεράστιες θύρες υπόστεγων που δεν ξεχωρίζουν από το περιβάλλον.

Ο Lazar εμμένει στην ιστορία του και πρόσφατα είπε «είμαι βέβαιος για όσα είδα. Ξέρω πως είναι η επιστήμη. Ξέρω σε τι επίπεδο είναι η φυσική. Είναι εξωγήινο σκάφος και η τεχνολογία αυτή είναι αιώνες μπροστά»

Ο Bob Lazar μυείται στο "πρόγραμμα Γαλιλαίος"
Λεπτός και με γυαλιά, με τον αέρα ενός ανθρώπου διαβασμένου, ο Bob Lazar σίγουρα δείχνει οτι του ταιριάζει αυτός ο ρόλος. Στην πραγματικότητα είναι ένας προικισμένος νεαρός (το 1989) επιστήμονας, ο οποίος έχει δουλέψει σε ένα από τα πιό απόρρητα σχέδια της κυβέρνησης των ΗΠΑ, το "πρόγραμμα Γαλιλαίος",που έχει στόχο την ανάκτηση και αντιγραφή εξωγήινης τεχνολογίας από εξωγήινα σκάφη που βρίσκονται στην κατοχή της. Lazar: "Ή ανάκτηση τεχνολογίας με αντίστροφη μηχανική είναι η διαδικασία κατά την οποία αποσυναρμολογείς κάτι για να ανακαλύψεις πως λειτουργεί.

Ο λόγος που γίνεται αυτό ήταν για να δούμε πόση από την εξωγήινη τεχνολογία θα μπορούσε να αντιγραφεί και να χρησιμοποιηθεί με την γήινη τεχνολογία στην οποία έχουμε πρόσβαση..." Η άκρως απόρρητη υπαλληλική θέση του Lazar ως επιστήμονα της επιτροπής Majestic-12 απαιτούσε μια διαβάθμιση ασφαλείας 38 επίπεδα πάνω από τον βαθμό ασφαλείας Q - μια πραγματικά εξαιρετικά υψηλή διαβάθμιση. Ο Lazar υποχρεώθηκε να εργασθεί σε ένα ασφυκτικά στρατοκρατούμενο περιβάλλον με εξωφρενικά μέτρα ασφαλείας αφού πρώτα υπέγραψε την ενσυνείδητη παραίτηση του από όλα τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του σε περίπτωση δίκης!

Η Majestic-12 είναι η άκρως απόρρητη μυστική επιτροπή η οποία φέρεται να έχει παίξει τον κύριο ρόλο σε ότι αφορά στην εμπλοκή της κυβέρνησης των ΗΠΑ με τους εξωγήινους
από την σύσταση της το 1947 από την κυβέρνηση Τρούμαν. Η Majestic-12 δημιουργήθηκε ως μία επιλεγμένη ομάδα από ειδικούς και τεχνοκράτες σε πολλά διαφορετικά πεδία οι οποίοι αξιολογούν τις πληροφορίες, την τεχνολογία, βιολογία και άλλες πλευρές της εξωγήινης παρουσίας στην γη έτσι ώστε να γίνει καλύτερα κατανοητό το φαινόμενο. Σε διοικητικό επίπεδο, έχει αναλάβει τα πάντα αναφορικά με τους εξωγήινους και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς. Στην εικόνα επάνω, εικονίζεται μία μισθολογική βεβαίωση για φορολογική χρήση του Lazar όπου φαίνονται τα στοιχεία του και τα στοιχεία του εργοδότη του που φαίνεται να είναι το Τμήμα Πληροφοριών του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού!

Απο τότε που το 1989 τα αποκάλυψε όλα στην δημοσιότητα και μίλησε για την δουλειά του ως φυσικός ανώτερης βαθμίδας στην Περιοχή S4 στην Αεροπορική Βάση Nellis στην Νεβάδα, απειλήθηκε η ζωή του και τον πυροβόλησαν. Επίσης, ειδικοί πράκτορες διέγραψαν τα νοσοκομειακά στοιχεία μητρώου της γέννησης του, πανεπιστημιακούς τίτλους του, και στοιχεία μητρώου της επαγγελματικής του απασχόλησης στα Εθνικά Εργαστήρια του Los Alamos και στην EG&G, δηλαδή ουσιαστικά διέγραψαν οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορούσε να αποδείξει την ύπαρξη του σαν άτομο! Ο Lazar το ανακάλυψε τυχαία και φυσικά αμέσως σκέφτηκε ότι το επόμενο βήμα θα ήταν η φυσική του εξόντωση... Γιατί έκανε όλες αυτές τις αποκαλύψεις; Θεώρησε ότι ο μόνος τρόπος να σώσει την ζωή του από τους "εργοδότες" του ήταν η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιότητα: δεν θα διακινδύνευαν να τον σκοτώσουν για να προσδώσουν εγκυρότητα και αξία στις αποκαλύψεις του.Δεν είχε ούτε επεδίωξε να έχει κανένα οικονομικό όφελος από τις αποκαλύψεις αυτές και όπως ο ίδιος ισχυρίζεται θα προτιμούσε να μην είχαν πάρει τέτοια τροπή τα πράγματα και να εξακολουθούσε να ερευνά εκείνα τα παράξενα και εξαιρετικά ενδιαφέροντα εξωγήινα επιτεύγματα. Αυτά που αποκάλυψε είναι τουλάχιστον συγκλονιστικά και με τρομακτικές προεκτάσεις..

Groom Lake έφτανε στην Papoose Lake
Όταν το πούλμαν που μετέφερε τον Lazar και άλλους σαν αυτόν από τις εγκαταστάσεις της Groom Lake έφτανε στην λίμνη Papoose (ή τοποθεσία S4), έκανε μια απότομη αριστερή στροφή αφού περνούσε μπροστά από τις πόρτες του υπόστεγου στα αριστερά του. Όταν σταματούσε, η πόρτα του πούλμαν άνοιγε ακριβώς μπροστά από μια άλλη ατσαλένια πόρτα που ήταν τοποθετημένη σε εσοχή στην πλαγιά του βουνού. Οι "εργαζόμενοι" έβγαιναν έξω, περνώντας μπροστά από φρουρούς που κρατούσαν σκυλιά που "γαύγιζαν" και "γρύλιζαν". Όμως αυτά τα σκυλιά ήταν διαφορετικά. Παρόλο που "γρύλιζαν" και "γαύγιζαν" δείχνοντας τους κυνόδοντές τους δεν έβγαινε κανένας ήχος. Από τα σκυλιά αυτά είχαν αφαιρεθεί οι φωνητικές χορδές για να μην μπορούν να εντοπίζονται..

Μόλις έμπαινε κάποιος από την ατσαλένια πόρτα, ύπηρχε ένας μοναδικός φρουρός που καθόταν σε ένα γραφείο σε ένα γυμνό δωμάτιο. Πίσω του ήταν μια πόρτα. Οι εισερχόμενοι ελέγχονταν και οδηγούνταν σε ένα άλλο μικρό δωμάτιο με ένα σύστημα ασφαλείας με αναγνώριση χειρός και μια άλλη πόρτα. Αυτή η πόρτα οδηγούσε στον μακρύ διάδρομο που διέτρεχε κατα μήκος τις πόρτες των υπόστεγων και που επίσης οδηγούσε στην αίθουσα ενημέρωσης, στις τουαλέτες και στον θάλαμο της νοσοκόμας. Οι λευκές περιοχές είναι οι μοναδικές περιοχές στις οποίες επιτρεπόταν στον Lazar να έχει πρόσβαση.

με συνοδεία. beautydisc.jpg Από τους εννέα δίσκους που ήταν συνολικά αποθηκευμένοι στα διασυνδεμένα υπόστεγα που ήταν πολύ καλά κρυμμένα στην έρημο στην Τοποθεσία "S4", (ο κάθε ένας ήταν διαφορετικός από τους άλλους), ο Lazar είχε προσωπική εμπειρία με έναν που του έδωσε το παρατσούκλι το "σπορ μοντέλο" εξαιτίας της στυλάτης εμφάνισής του. Το πως περιήλθαν στην κατοχή των αμερικανικών κρατικών υπηρεσιών αυτοί οι δίσκοι είναι κάτι για το οποίο ο Lazar δεν ενημερώθηκε αλλά εκείνο που μπορεί να βεβαιώσει είναι ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς ήταν σε άψογη λειτουργική κατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν προϊόν κάποιας συντριβής και ανάκτησης αλλά προφανώς παραδόθηκε στην κατάσταση

αυτή από τους ίδιους τους εξωγήινους! Προτού δουλέψει πάνω σε αυτόν τον δίσκο, ήταν παρών σε μια μικρή επίδειξη όπου ο δίσκος ανέβηκε σχεδόν 10 μέτρα ψηλά, κινήθηκε αριστερά, ύστερα δεξιά και μετά άρχισε να φωτοβολεί. Πριν να ανεβεί, ο δίσκος παρήγαγε για λίγο μια ηλεκτρική εκκένωση σε μορφη στεφάνης ιονισμού, έναν ήχο παρόμοιο με τον βόμβο ηλεκτρισμού υψηλής τάσης και μετά ήταν τελείως αθόρυβος, ενώ το κάτω μέρος του φωτοβολούσε με μπλε χρώμα. Ο συριγμός και η φωτοβολία είναι αποτέλεσμα των τρομακτικών ηλεκτρομαγνητικών παλμών που παράγονται από το σκάφος Το σκάφος έχει ύψος περίπου 5 μέτρα και διάμετρο 16 μέτρα. Η εξωτερική επιφάνεια του σκάφους είναι μεταλλική στο χρώμα του αγυάλιστου ατσαλιού. Το σκάφος αυτό κάθεται με την κοιλιά του όταν δεν είναι ενεργοποιημένο και όχι στα στερεότυπα πόδια με μορφή τρίποδα που συνήθως έχουν συνδεθεί με εμφανίσεις τέτοιου τύπου

σκαφών. Sport model views_INV.jpg Η πόρτα εισόδου στο σκάφος βρίσκεται στο πάνω μισό του δίσκου, και μόνο το κάτω μέρος της πόρτας γυρνάει γύρω από το κεντρικό χείλος του δίσκου. Το εσωτερικό του δίσκου χωρίζεται σε τρία επίπεδα. Το χαμηλότερο επίπεδο είναι εκεί όπου βρίσκονται οι τρείς βαρυτικοί ενισχυτές και οι κυματοδηγοί τους. Αυτοί είναι τα ολοκληρωμένα εξαρτήματα του συστήματος προώθησης που χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν και να εστιάσουν το κύμα βαρύτητας Α. Ο αντιδραστήρας βρίσκεται ακριβώς από πάνω από τους τρεις βαρυτικούς ενισχυτές στο μεσαίο επίπεδο του σκάφους και βρίσκεται κεντραρισμένος ανάμεσά τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications