Οι "Γκρίζοι"  πιο συνηθισμένος τύπος για κοντινές συναντήσεις και απαγωγές ανθρώπων, 7
The Greys

Οι εξωγήινοι που περιγράφει ο Bob Lazar είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος που συναντάται στην πλειονότητα της πληθώρας των αναφορών για κοντινές συναντήσεις και απαγωγές ανθρώπων, και ακρωτηριασμούς ζώων από εξωγήινα όντα.

Ακρωτηριασμοί ζώων από εξωγήινους Είναι μικρόσωμα όντα με υπερβολικά μεγάλο κεφάλι και διαστάσεις μικρού παιδιού, χέρια με περίεργα μακριά δάκτυλα και με μία χαρακτηριστική γκρίζα απόχρωση στο δέρμα απ' όπου προέκυψε και η ονομασία που είναι περισσότερο γνωστοί: οι "Γκρίζοι" (The "Greys").

Το χαρακτηριστικό που κυριαρχεί στο πρόσωπο τους και που τονίζεται ιδιαίτερα από όλους όσους υποχρεώθηκαν να έρθουν σε επαφή μαζί τους είναι τα τεράστια, διαπεραστικά κατάμαυρα μάτια τους με το αμυγδαλωτό σχήμα, που καθηλώνουν ασκώντας έντονη υπνωτική επίδραση και μεταφέρουν τηλεπαθητικά εντολές ή μηνύματα.

Ανησυχητικά συμπεράσματα...

Ο καθηγητής Ted Loder του Πανεπιστημίου του New Hampshire αναφέρει ότι το βομβαρδιστικό B-2 τεχνολογίας stealth, πιθανόν να είναι αποδέκτης τεχνολογιών που προέκυψαν από διαδικασίες αντίστροφης μηχανικής σε εξωγήινα σκάφη, επειδή υπάρχουν αποδείξεις οτι το σκάφος "υποβοηθείται με σύστημα αντιβαρύτητας" χρησιμοποιώντας αντιβαρυτικό προωστικό σύστημα που μερικοί πιστεύουν ότι προήλθε από ανακτηθέντα UFO σε συνδυασμό με ανθρώπινη επιστημονική έρευνα.

Astra - TR-3B - Ιπτάμενο Τρίγωνο: Το άκρως απόρρητο σκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που λειτουργεί με προωστικό σύστημα αντιβαρυτικής τεχνολογίας και έχει παρατηρηθεί από πολλούς μάρτυρες σε εμφανίσεις σε πολλά μέρη της υδρογείου.

Η Περιοχή 51 σε νυχτερινή λήψη

Από τα λεγόμενα του Bob Lazar, αλλά και από πάμπολλες άλλες συγκλίνουσες πληροφορίες και ενδείξεις προκύπτει ότι υπήρξε (και υπάρχει;) κάποιου είδους "συνεργασία" αυτών των όντων με άκρως απόρρητες και μυστικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ (και ίσως και αλλού) που φαίνονται να είναι πρόθυμες να ανταλλάξουν τα μυστικά των εξαιρετικά προηγμένων εξωγήινων τεχνολογιών με παραχωρήσεις και δευκολύνσεις που ίσως αποβούν καθοριστικές και μοιραίες για το μέλλον του ανθρώπινου γένους...

Lazar: "Λέω την αλήθεια. Προσπάθησα να το αποδείξω. Αυτό που γίνεται εκεί μπορεί να είναι το πιο σημαντικό γεγονός της Ιστορίας. Μιλάμε για επαφή, φυσική επαφή και αποδείξεις από έναν άλλο πλανήτη, ένα άλλο σύστημα, μια άλλη διάνοια. Αυτό πρέπει να είναι το πιό μεγάλο γεγονός στην Ιστορία."

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications