τα εμβολιασμένα παιδιά  έχουν  500% πιθανότητες  να αρρωστήσουν  από μη εμβολιασμένα,

οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν για όσους ήταν επιφυλακτικοί σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών τους. Μια πρόσφατη μελέτη επιβεβαιώνει άλλες έρευνες ανεξάρτητες, μελέτες που συνέκρινε ανεμβολίαστα και εμβολιασμένα παιδιά.

εμβολιασμένα παιδιά

Όλα δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα παιδιά είναι 2-5 φορές περισσότερο επιρρεπείς σε παιδικές ασθένειες και αλλεργίες από τα μη εμβολιασμένα παιδιά.

η πρόσφατη μελέτη που αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη, συγκρίνοντας παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί από την γερμανική KiGGS, με την συμμετοχή πάνω από 17.000 παιδιά ηλικίας κάτω των 19.

Ωστόσο, η αμερικανική σύνδεση με τη μελέτη Bachmair που μπορεί να βρεθεί εδώ , αυτό το site έχει μια σύνδεση με τους γονείς των εμβολιασμένων παιδιών. να συμμετάσχουν στη μελέτη. Μέχρι στιγμής αυτή η συνεχιζόμενη έρευνα έχει πάνω από 11.000 άτομα, κυρίως από τις ΗΠΑ. Άλλες μελέτες εξέτασαν μικρές ομάδες οικογενειών.

τα αποτελέσματα ήταν παρόμοια. Φυσικά, καμία από αυτές τις μελέτες δεν προσέλκυσε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Κανένας δεν χρηματοδοτήθηκε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), ή την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ή εθνικού οργανισμού υγεία ή τις διεθνείς ομάδα ιατρικού επαγγέλματος.!!

Δεν τολμούν να συγκρίνουν αντικειμενικά την υγεία των μη εμβολιασμένων παιδιών με εμβολιασμένα παιδιά και να διαταράξουν τον εμβολιασμό τους με μανία. Το επίκεντρο τους σε όλες τις μελέτες ήταν κυρίως για παιδικές ασθένειες που προκύπτουν όταν τα παιδιά φτάσουν σε μια πιο ώριμη ηλικία.  

Τραυματισμοί, θάνατοι δεν ήταν το επίκεντρο δεδομένου ότι είναι λίγες οι περιπτώσεις, πέντε τοις εκατό ή λιγότερο , στην πραγματικότητα, έχουν αναφερθεί σε VAERS (Vaccine Adverse Reporting System Injury) στις ΗΠΑ για διάφορους λόγους, όπως οι εξής:

Πρόκειται για ένα πολύπλοκο σύστημα, το οποίο απαιτεί από τον ιατρό να παραδώσει ακόμα και μετά από χρόνο.
* Οι περισσότεροι γονείς δεν γνωρίζουν τίποτα γι 'αυτό.
* Μόνο οι ανεπιθύμητες ενέργειες που εμφανίζονται αμέσως μετά τον εμβολιασμό θεωρούνται.
* το VAERS είναι προαιρετικό, οι περισσότεροι γιατροί δεν θέλουν να ενοχοποιήσουν τους τους εμβολιασμούς και τους κινδύνους του εμβολιασμού.

Κατά συνέπεια, ακόμη και οι πιο τρομερές αντιδράσεις ελάχιστα αναγνωρίζονται, ενώ οι αρνητικές σε θέματα υγείας μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολίων θεωρούνται σχετικές.

ανεξάρτητες έρευνες. άσθμα, αμυγδαλίτιδα, βρογχίτιδα, χρόνια ιγμορίτιδα, αλλεργίες, έκζεμα, μολύνσεις του αυτιού, ο διαβήτης, διαταραχές του ύπνου, νυκτερινή ενούρηση, η δυσλεξία, ημικρανίες, ADD υπερκινητικότητα, η επιληψία, η κατάθλιψη, και αργή ανάπτυξη του λόγου ή κινητικές δεξιότητες.

μια παλιά μελέτη που δεν είναι γνωστή για ευνοήτους λογούς. Το 1992, μια ομάδα που ονομάζεται Ανοσοποίηση ευαισθητοποίηση της κοινωνίας (IAS) στην Νέα Ζηλανδία, ερωτήθηκαν 245 οικογένειες με συνολικά 495 παιδιά. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε 226 εμβολιασμένα και 269 μη εμβολιασμένα.

Οι διαφορές ήταν δραματικές, με ανεμβολίαστα παιδιά που παρουσιάζουν πολύ μικρότερη συχνότητα εμφάνισης των κοινών ασθενειών της παιδικής ηλικίας από τα παιδιά που έχειν εμβολιαστεί.

μεταξύ των παιδιών που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια ή μετά το 1977, τα ανεμβολίαστα παιδιά δεν έχουν τα γεγονότα του άσθματος, όπου σχεδόν 25% των εμβολιασμένων παιδιών υποβλήθηκαν σε θεραπεία για το άσθμα στην ηλικία των 10 ετών!. η ερευνά είναι διαθέσιμη εδώ να γιατί γίνεται χαμός φαντάσου τι θα γίνει στα επόμενα χρονιά με τόσα εμβόλια,,,.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣΆδεια Creative Commons

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications