Κι όμως οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν στη Γη από εξωγήινους
Κι όμως οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν στη Γη από εξωγήινους

Ένας Αμερικανός οικολόγος υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι δεν προέρχονται από τη Γη αλλά μεταφέρθηκαν στον πλανήτη από εξωγήινους πάνω σε κομήτες πριν 60.000 με 200.000 χρόνια.

Μάλιστα ο Δρ. Ellis Silver επικαλείται διάφορα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τη φύση του ανθρώπου για να «αποδείξει» στο νέο του βιβλίο ότι οι άνθρωποι δεν εξελίχθηκαν μαζί με τις υπόλοιπες μορφές ζωής στον πλανήτη.

Ειδικότερα, ο Δρ. Silver αποδίδει τους πόνους στην πλάτη στο γεγονός ότι ο άνθρωπος κατάγεται από έναν κόσμο με πολύ χαμηλότερη βαρύτητα, ενώ υποστηρίζει πως καιγόμαστε από τον ήλιο επειδή δεν σχεδιαστήκαμε για να εκτεθούμε στο φως του. Άλλο ένα παράδειγμα που αναφέρει είναι αυτό του τοκετού, λέγοντας πως τα μωρά έχουν ασυνήθιστα μεγάλα κεφάλια και δυσκολεύουν τη μητέρα στη γέννα, πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα είδη στον πλανήτη.

Ο άνθρωπος θεωρείται το πιο αναπτυγμένο είδος στον πλανήτη κι όμως δεν ταιριάζει ούτε είναι εξοπλισμένος για το περιβάλλον της Γης: τον πειράζει το φως του ήλιου, δεν του αρέσουν πολλές τροφές, έχει υπερβολικά υψηλά ποσοστά χρόνιων ασθενειών κλπ», εξηγεί ο οικολόγος. Μεταξύ άλλων, ο Δρ. Silver υποστηρίζει πως οι Νεάντερταλ διασταυρώθηκαν με άλλο είδος, πιθανότατα από το Άλφα Κενταύρου, τον πλησιέστερο αστερισμό στο ηλιακό μας σύστημα, σε απόσταση 4,37 ετών φωτός από τον Ήλιο.

Ο οικολόγος δεν σταματά εκεί και εκφράζει την άποψη πως η Γη ενδέχεται να είναι ένας πλανήτης – φυλακή, στον οποίο θα παραμείνουμε μέχρι να συμμορφωθούμε, καθώς είμαστε βίαιο είδος. Εξάλλου, όπως τονίζει είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι που αισθάνονται ότι δεν ανήκουν σε αυτόν τον πλανήτη. Προφανώς εκείνος είναι ένας από αυτούς και εγω!( ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ).

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Χαχαχαχα, και εγω αδερφε, κατα λαθος γεννηθηκα εδω

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications