Μελέτη του DNA αποδεικνύει οτι κάποια άγνωστα οντά στην αρχαιότητα ενώθηκαν με γυναικες ανθρώπων!
Μελέτη του DNA αποδεικνύει οτι κάποια άγνωστα οντά στην αρχαιότητα ενώθηκαν με γυναικες ανθρώπων!
ΓΕΝΕΣΗ ΚΕΦ.6 ἰδόντες δὲ οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ (ελοχίμ) τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων ὅτι καλαί εἰσιν, ἔλαβον ἑαυτοῖς γυναῖκας ἀπὸ πασῶν, ὧν ἐξελέξαντο.

βλέποντας οι γιοι τού Θεού τις θυγατέρες των ανθρώπων, ότι ήσαν ωραίες, πήραν για τον εαυτό τους γυναίκες από όλες όσες διάλεξαν.

Η ολοκληρωτικά παραφρασμένη παλαιά διαθήκη απο τους 72 ραβίνους, και η νέα έρευνα που αποδεικνύει ότι αυτά τα όντα που διασταυρώθηκαν με τις γυναίκες των ανθρώπων δεν ήταν ούτε "ούτε άνθρωποι, ούτε Νεάντερταλ".

Νέα αποτελέσματα γονιδιώματος από δύο εξαφανισμένους συγγενείς του ανθρώπου υποδηλώνουν ότι αυτές οι «αρχαΐζουσες» ομάδες αναπαρήχθησαν με τους ανθρώπους ο ένας με τον άλλον πιο εκτεταμένα από ό, τι παλαιότερα ήταν γνωστό.

Τα αρχαία γονιδιώματα, ένα από τον Νεάντερταλ και ένα από μια διαφορετική αρχαία ομάδα ανθρώπων, οι αποκαλούμενοι Denisovans, παρουσιάστηκαν στις 18 Νοεμβρίου σε μια συνεδρίαση της Βασιλικής κοινωνίας του Λονδίνου. Αναφέρουν ότι η διασταύρωση συνεχίστηκε μεταξύ των μελών των διαφόρων αρχαίων ανθρώπων-όπως είναι οι ομάδες που ζουν στην Ευρώπη και την Ασία πάνω από 30.000 χρόνια πριν, συμπεριλαμβανομένου ενός-ακόμη άγνωστου προγόνου του ανθρώπου από την Ασία.

"Αυτό που ξεκινάει να προτείνεται είναι αυτό που βλέπουμε σε έναν τύπο κόσμου του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών - ότι υπήρχαν πολλοί πληθυσμοί ανθρωποειδών», λέει ο Mark Thomas, ένας εξελικτικός γενετιστής στο University College του Λονδίνου, ο οποίος ήταν στη συνάντηση, αλλά δεν συμμετείχε στην εργασία.

Το πρώτο Νεάντερταλ και Denisovan αποτέλεσμα γονιδιώματος προκάλεσε επανάσταση στη μελέτη της αρχαίας ανθρώπινης ιστορίας, κυρίως επειδή έδειξε ότι οι ομάδες αυτές διασταυρώθηκαν με τους ανατομικά σύγχρονους ανθρώπους, συμβάλλοντας στη γενετική ποικιλομορφία των πολλών ανθρώπων που ζουν σήμερα.

Όλοι οι άνθρωποι των οποίων η καταγωγή προέρχεται έξω από την Αφρική οφείλουν περίπου 2% του γονιδιώματός τους στους (αποκαλούμενους) Νεάντερταλ. Και ορισμένοι πληθυσμοί που ζουν στην Ωκεανία, όπως η Παπούα στη Νέα Γουινέα και οι Αυστραλιανοί Aboriginals, πήραν περίπου 4% του DNA τους από την ανάμειξη των προγόνων και των Denisovans, οι οποίοι πήραν το όνομά τους από τη σπηλιά στα Αλτάι Όρη της Σιβηρίας, όπου αποκαλύφθηκαν. Η σπηλιά εξακολουθεί να περιέχει υπολείμματα μεταξύ 30.000 και 50.000 χρόνια πριν.

Το νέο γονιδίωμα Denisovan δείχνει ότι αυτός ο αινιγματικός πληθυσμός υπήρξε εδώ γύρο: δήλωσε ο Reich, στη συνεδρίαση- ότι διασταυρώθηκαν με τους Νεάντερταλ και με τους προγόνους των ανθρώπινων πληθυσμών που ζουν σήμερα στην Κίνα και σε άλλα μέρη της Ανατολικής Ασίας, εκτός από τους ωκεάνειους πληθυσμούς. Το πιό εκπληκτικό, είπε ο Reich, τα νέα γονιδιώματα δείχνουν ότι οι Denisovans διασταυρώθηκαν με έναν άλλο εξαφανισμένο πληθυσμό των αρχαίων ανθρώπων που έζησαν στην Ασία πάνω από 30.000 χρόνια πριν, που δεν είναι ούτε άνθρωποι ούτε Νεάντερταλ.

Η συνάντηση ήταν γεμάτη με εικασίες σχετικά με την ταυτότητα αυτού του νέου πληθυσμού των ανθρώπων. «Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα», λέει ο Chris Stringer, παλαιοανθρωπολόγος στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, ο οποίος δεν συμμετείχε στις εργασίες.

Ένα από τα πιο διάσημα έργα του Tassili δείχνει από οτι φαίνεται να είναι κάποιο είδος οχήματος με ένα σχοινί, να τραβάει μια ομάδα γυναικών που φαίνεται να είναι θύματα απαγωγής. Οι γιοι του Θεού πήραν τις κόρες των ανθρώπων στη Γένεση 6:02.

Οι βραχογραφίες του Tassili που βρίσκονται στο οροπέδιο Tassili ,ειναι ορεινή περιοχή στη μέση της ερήμου Σαχάρα στη νοτιοανατολική Αλγερία. Το ψηλότερο σημείο είναι το Adrar Afao, στα 2.158 μέτρα . Η πλησιέστερη πόλη είναι Τζάνετ, που βρίσκεται 10 χλμ. νοτιοδυτικά. Μεγάλο μέρος του Tassili προστατεύεται φυσικά απο την έρημο με δάσος κυπαρισσιού, αλλα και ως αρχαιολογικό μέρος που ορίζεται ως Εθνικό Πάρκο φυσικής, και πολιτιστικής κληρονομιάς. Με περισσότερα από 15.000 δείγματα βραχογραφιών. ΥΓ Προς προς κάποιους "κύκλους" ξέρουν αυτοι ,μην κοιτάτε που δεν τα λέω! γνωρίζω!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications