Κατάχρηση εξουσίας!! συνεχεία από τρομακτικό το μέλλον του πλανήτη
τα σχεδία της ελίτ

Η κυβέρνηση ποτέ δεν έκανε κατάχρηση εξουσίας έτσι δεν είναι;
  τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λένε μόνο την αλήθεια, έτσι δεν είναι; πραγματικά αυτό είναι εντελώς λάθος.

Παρεμπιπτόντως, έχετε εμπιστοσύνη στην κυβέρνησή σας;
Πιστεύετε πραγματικά ότι ο κύριος στόχος της είναι να σας προστατεύσει;

Το 2013, μας δόθηκε μια μικρή γεύση τι έρχεται στην Αμερική άρα και σε όλα τα κράτη μελή και μη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

περίπτωση Dorner ο άνθρωπος που κατηγορείται για φόνο και καταδικάστηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ένοχος. Η πεποίθηση αυτή βασίζεται σε έναν σφιχτό μανιφέστο που φέρεται να είχε γράψει, αν και δεν υπάρχουν πραγματικές αποδείξεις ότι ο Dorner ήταν ένοχος για όλους. αν δεν ξέρετε λεπτομέρειες εδώ κλικ wikipedia.org

ένα ανθρωποκυνηγητό τέθηκε. δρόμοι έκλεισαν, η αστυνομία κινήθηκε σε μια γειτονιά και μέσα σε εκατοντάδες σπίτια χωρίς εντάλματα, και ακόμα drones να τον κυνηγήσουν. Μόλις ο Dorner βρέθηκε τελικά, η αστυνομία έβαλε σκόπιμα φωτιά στο κτίριο όπου φερόταν να κρυβόταν, στο Waco, και τον έκαψαν ζωντανό .

Αστυνομία αρχικά αρνήθηκε ότι αυτή ξεκίνησε την φωτιά, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκαν να το παραδεχτούν που οφείλεται σε μια ηχογράφηση της ίδιας της αστυνομίας, η οποία διέρρευσε στο κοινό. Παραδόξως, παρά τα στοιχεία που δείχνουν ότι η αστυνομία ξεκίνησε τη φωτιά, τίποτα δεν συνέβη.

Στη συνέχεια, είδαμε την υπόθεση βομβαρδισμού στη Βοστώνη, όπου δύο ύποπτοι κυνηγήθηκαν με εξίσου αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία. Αν και φωτογραφίες από τα γεγονότα δείχνουν ένα μεγάλο αριθμό των ατόμων που σαφώς συμμετείχαν και άλλοι δεν αναφέρθηκε ποτέ από τις αρχές ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. οι δράστες ήταν 2 αδέλφια .

άρχισε πάλι το θέατρο με τους τρομοκράτες στο Μαραθώνιο της Βοστώνης---

 

το παραπάνω ποστ είναι πριν τους πιάσουν ! και τελικά είχα δίκαιο ! μετά από αυτό το ποστ ... ένα κυνηγητό για να συλλάβουν αυτά τα δύο αγόρια ήταν άνευ προηγουμένου. η DHS βγήκε στους δρόμους με τεθωρακισμένα οχήματα σε στρατιωτικό επίπεδο, να ψάχνουν από σπίτι σε σπίτι, χωρίς να δικαιολογούν απολύτως τίποτα, καθιερώνοντας μια αυτοσχέδια μορφή του στρατιωτικού νόμου, επειδή μπορούν να έχουν αυτή τη δύναμη.
Οι αδελφοί τελικά συλλαμβάνονται και παρουσιάστηκαν εικόνες εγκλωβισμού, ζωντανοί και καλά, ώρες αργότερα, και οι δύο ήταν γεμάτοι από πυροβολισμούς, γεμάτο τρύπες.

Ο μεγαλύτερος αδελφός πέθανε, ο άλλος δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, και η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης ήταν σιωπηλά.

βούλωσαν τα στόματα οι μάγκες στους τάχα βομβιστές της Βοστώνης για να μην μιλήσουν γιατί μόνο αυτοί δεν ήταν οι ένοχοι,άλλα μάλλον η ελίτ.

Και η ιστορία δεν τελειώνει εκεί,ο Todashev Ibrahim, ο αδελφός Tsarnaev δολοφονήθηκε άγρια ​​από το FBI μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα. Πυροβολήθηκε έξι φορές στο σώμα και μία φορά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, εκτέλεση στιλ φόνο εν ψυχρώ.
 Todashev ήταν άοπλος, αλλά αξιωματούχοι είπαν ότι επιτέθηκε.
  Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ένας άοπλος τι θα μπορούσε να κάνει για να αξίζει τόσες πολλές σφαίρες και κυρίως μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
 Όλο αυτό δημιουργεί ένα νέο ΠΡΟΤΥΠΟ με διώξεις στρατιωτικοποιημένες, τη θέσπιση στρατιωτικού νόμου, και να ενεργεί ως δικαστής, ένορκος και δήμιος στους δρόμους, που μετατράπηκαν σε πεδία μάχης.
 Σκοτώνουν με ατιμωρησία, με βάση ανύπαρκτα αποδεικτικά στοιχεία, όλα με την υποστήριξη ενός παραδοσιακού τσίρκου μέσων ενημέρωσης . το είδαμε το show που έδωσαν κατά της Χ.Α, ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΔΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. δημοκρατία πάνω από όλα έτσι? ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α

Ένα έγγραφο Υπουργείο Άμυνας, με τίτλο «Λειτουργίες εγκλεισμού και Επανεγκατάστασης", επίσης γνωστό ως FM3-39, 40, διέρρευσε φέτος αποκαλύπτοντας λεπτομερή σχέδια για τη δημιουργία στρατοπέδων εγκλεισμού στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών.

elliniki+astynomia-kai-h-elit

Το έγγραφο αυτό δείχνει σαφώς την συλλογή αριθμών κοινωνικής ασφάλισης, και τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για τους πολίτες των ΗΠΑ, έχει ακόμη και διαγράμματα για τρεις διαφορετικούς τύπους των πεδίων που πρόκειται να εφαρμοστούν. Αυτά τα διαγράμματα δείχνουν τα δωμάτια ανάκρισης, παρατηρητήρια διάσπαρτα παντού και διπλά συρματοπλέγματα γύρω από τα στρατόπεδα .Αλλά εχει και άλλα!!! Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας αγόρασε πάνω από 1,6 δισ ευρώ σε σφαίρες!!.. Μετά την επιτυχία των μέσων μαζικής ενημέρωσης για να καλύψουν την μεγάλη αγορά, το DHS ζήτησε περισσότερες σφαίρες. Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτές είναι buckshot που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον στρατό.

Παράλληλα o γερουσιαστής Coburn ξεκινήσει ένα άρθρο σχετικά με περιττές δαπάνες στο DHS, στην οποία επεσήμανε μια παράξενη άσκηση κατάρτισης, όπου το DHS ασκείται σε γυρίσματα με πολίτες που μεταμφιέζονται ως ζόμπι.ο Coburn τόνισε την πλευρά των δαπανών, αλλά αν μπορείτε να παρακολουθήσετε τις πραγματικές σκηνές θα δείτε ότι ο πραγματικός σκοπός αυτών των ασκήσεων είναι πολύ πιο ανησυχητικός .

 Law_Order
στην DHS προετοιμάζονται να πυρ εναντίον αμάχων πολιτών. Το μακιγιάζ σε ζόμπι είναι απλά ένα προπέτασμα καπνού.
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό είναι μόνο ένα μέρος των αποδεικτικών στοιχείων που παρουσιάζουμε εδώ. Υπάρχουν πολύ περισσότερα που θα βρείτε αν κάνετε τη δική σας έρευνα.

όλα δεν είναι μακριά η δεν είδατε το θέατρο εδώ? με την Χ.Α ? με τους τόσους φόρους? με αντιρατσιστικούς νομούς, μέσα σε αυτό το μπάχαλο τους ενδιαφέρουν οι ξένοι πάρα οι ΕΛΛΗΝΕΣ !!! το χειρότερο ? έχουν κάνει τους Ελληνες πρόβατα,

Υπάρχουν τρεις τρόποι να αντιδράσεις με αυτό που μόλις διάβασες. 1, μπορείτε να πείτε ότι όλα αυτά είναι μια θεωρία συνωμοσίας για να βάλετε το κεφάλι στην τρυπά . Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να αγνοήσουμε το λόγο και με δεδομένη την εκτεταμένη τεκμηρίωση ότι οι συμβατικές πηγές, δηλαδή, τα ίδια τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης που όλοι γνωρίζουμε ελέγχεται. Κάποιοι μπορεί να το αποκαλούν κυνισμό, αλλά ένας πιο ακριβής όρος είναι ηθελημένη άγνοια.

Επιλογή νούμερο δύο είναι να τρέμουν, να κρύβονται και να προσπαθήσουν να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αποφευχθεί η ανίχνευση και η προσοχή της κυβέρνησης
 Επιλογή νούμερο τρία είναι ότι μπορεί να αγωνιστούν για να το σταματήσει. Θυμηθείτε ότι αυτό είναι μόνο το σχέδιο από λίγους που ελέγχουν τον πλανήτη, άρα δεν θα πρέπει κατ 'ανάγκη να είναι η μοίρα που πρέπει να έρθει.
Οι εξουσίες που έχουν την αχίλλειο πτέρνα, και εκεί είναι που πρέπει να εφαρμόσουμε. Οι αξιωματικοί DHS είναι απλοί άνθρωποι, η αστυνομία, οι στρατιώτες. ο περισσότερος λαός έχει λάθος πληροφορίες, από πλύση εγκεφάλου από την εκπαίδευσή.
Κάντε τους να καταλάβουν τι έρχεται . να τους κάνει να συνειδητοποιήσουν ότι εξαπατήθηκαν,
μπορείτε ακόμα να βοηθήσει μοιραστούν αυτό το μήνυμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Η σημερινή πορεία προς ένα ολοκληρωτικό κράτος στις Ηνωμένες Πολιτείες θα κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο, αργά ή γρήγορα, αν δεν αναληφθεί δράση μετά την εκμάθηση αυτών των πληροφοριών. Share, δημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στο Facebook, στο Twitter, στο blog σας ή οπουδήποτε αλλού, το θέμα είναι πολύ σοβαρό .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΗ ΠΗΓΗ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications