Γυναίκες «Πιράνχας» παγιδεύουν τους Φραγκάτους   νέο είδος γυναικών

Προσοχή στις γυναίκες – πιράνχας. Μια δικηγόρος από την Αγγλία μιλάει για ένα νέο είδος γυναικών: είναι εκείνες που παρασέρνουν ευκατάστατους άνδρες στο κρεβάτι με σκοπό να μείνουν έγκυες.

Οπως λέει αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των ανδρών που αναγκάζονται να... αποχωριστούν ένα σημαντικό μέρος από τα χρήματα που διαθέτουν, αφού παγιδεύτηκαν από νεαρές, όμορφες γυναίκες.

Οι άνδρες αυτοί είναι εύκολη λεία στα δίχτυα των πονηρών γυναικών που δεν έχουν καμμία όρεξη να εργαστούν και βλέπουν ένα μωρό ως το μέσον που θα τους εξασφαλίσει μια άνετη ζωή για τα επόμενα 18 με 21 χρόνια.

Τον όρο πιράνχας χρησιμοποιεί λοιπόν η δικηγόρος Diane Benussi, για να περιγράψει τις γυναίκες που θέλουν να σαγηνέψουν έναν φραγκάτο τύπο ανεξάρτητα με το αν είναι παντρεμένος ή όχι.

Με τα θέλγητρά τους δελεάζουν τον ανυποψίαστο άντρα και τον πείθουν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις, λέγοντάς του ότι δεν κάνουν παιδιά, ή ότι παίρνουν το χάπι.

Η Benussi δήλωσε ότι όλο και περισσότερες γυναίκες παραμερίζουν τη δουλειά τους, ξεχνούν την ιδέα να παντρευτούν και αναζητούν εύκολη πηγή εσόδων.

Λέει στην Daily Mail: «Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται πλέον για το γάμο τόσο, όσο παλιά. Αντ αυτού θέλουν ένα μωρό. Τα μωρά είναι τώρα πολύ της μόδας. Γίνονται τρόπαια. Πολλές γυναίκες βλέπουν ένα μωρό ως βήμα καριέρας. Πληρώνονται για να μένουν στο σπίτι και να φροντίζουν το μωρό τους. Πρόκειται για ένα... εισιτήριο που θα τις εξασφαλίσει για τα επόμενα 18 χρόνια της ζωής τους».

Η Benussi, το δικηγορικό γραφείο της οποίας έχει πολλές υποθέσεις γυναικών που έχουν γίνει μητέρες και κυνηγούν τους άνδρες για να εξασφαλίσουν διατροφή, προειδοποιεί τους άνδρες, πως ένα one night stand, ή μία ξεπέτα, θα μπορούσε να τους οδηγήσει να πληρώνουν μια ζωή, αν προκύψει εγκυμοσύνη.

Λέει ότι οι γυναίκες – πιράνχας είναι «πλάσματα σαρκοβόρα που τρώνε τους άνδρες» και πως βρίσκονται παντού. Στο γραφείο, στο μπαρ, σε ένα καλό ξενοδοχείο. Ξέρουν ακριβώς που θα βρουν το θύμα τους.

«Οι μεσήλικες άνδρες, λέει, που είναι βαρετοί, με τη φαλάκρα να αρχίζει να εμφανίζεται και με τα παχάκια στη μέση, αλλά με χοντρό πορτοφόλι, βλέπουν να τους την πέφτουν νεότερες, όμορφες γυναίκες. Πιάνονται κορόιδα και δεν βλέπουν τι τους περιμένει», λέει η Benussi.

Η γυναίκα που θα μείνει έγκυος μπορεί να αποκτήσει ένα σπίτι, κατάλληλα επιπλωμένο, αυτοκίνητο και όλα τα έξοδα για το παιδί, μέχρι τα πανεπιστημιακά δίδακτρα. Μπορει επίσης να πάρει μηνιαίο επίδομα για το παιδί τους, μέχρι και 6.000€ και χρήματα για να πηγαίνει διακοπές.

Δηλαδή, η περιπέτεια μιας νύχτας μπορεί να κοστίσει στον απρόσεκτο άνδρα, για τα επόμενα χρόνια, περίπου 3.000.000€.
Αλλά η Benussi δεν ρίχνει όλο το φταίξιμο αποκλειστικά στις γυναίκες. «Κάθε άνδρας που έχει σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη είναι ηλίθιος. Ψάχνει κάποιον να του αδειάσει την τσέπη».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications