τρομακτικό το μέλλον  του πλανήτη έχει αρχίσει λίγοι το έχουν καταλάβει, δεν είναι σε άλλο πλανήτη άλλα  εδώ και άφορα όλους!
 η αστυνομία άρχισε να είναι στρατιωτικοποιημένη

Εκείνοι που ελέγχουν την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κάνουν κάτι μεγάλο. Αυτό που ακολουθεί είναι ένα σύνολο στοιχείων από συμβατικές πηγές. Ας συνδέσει κάνεις όλα αυτά, θα μάθει το τρομακτικό μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών και του πλανήτη.

θα είναι τρομακτικό για μερικούς ανθρώπους, ειδικά για εκείνους που δεν έχουν σκεφτεί η δεν έχουν ποτέ διαβάσει αυτό το είδος των πληροφοριών.

Κατά την τελευταία δεκαετία, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αλλάξει ριζικά. Οι αλλαγές αυτές άρχισαν με το πέρασμα του νόμων που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Μπους. Ο μετασχηματισμός συνεχίστηκε υπό το σημερινό πρόεδρο, Ομπάμα, ο οποίος ήρθε να εδραιώσει περαιτέρω το έργο του Μπους, όταν υπέγραψε το NDAA για το 2012 και το 2013.

Το περιεχόμενο αυτών των νόμων είναι δυσοίωνο και προειδοποιεί για το τι επρόκειτο να συμβεί, αλλά εκείνη την εποχή, για τους Αμερικανούς, οι αλλαγές που συμβαίνουν, είχε μικρή επίδραση στις ζωές τους. Τουλάχιστον αυτό νόμιζαν.

Αντίστροφη μέτρηση για ένα τρομακτικό μέλλον

mat+dernoun+diadhlotes
 Ακούσαμε τις ιστορίες ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί συνομιλίες ανθρώπων μεσώ τηλεφώνου, και μπαίνουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα, αλλά όλα αυτά συμβαίνουν πίσω από τις σκηνές, και πραγματικά δεν επηρεάζει το γενικό πληθυσμό.
Περιστασιακά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν τα βασανιστήρια υπόπτων για τρομοκρατία σε στρατιωτικές φυλακές, και είναι σαφές ότι οι εν λόγω πολιτικοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να πείσουν ότι όλα αυτά ήταν δικαιολογημένα και απαραίτητα για την ασφάλειά σας.

Στη συνέχεια, ο Ομπάμα ήρθε στο προσκήνιο μια υποσχόμενη ελπίδα για αλλαγή. Αλλά δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για αυτόν να αρχίσει να δείχνει το πρόσωπο του, όταν ανανέωσε το νόμο Patriot και έδωσε την υπόσχεσή του να κλείσει το Γκουαντάναμο. Όταν Ομπάμα υπέγραψε το NDAA δίνοντας στον στρατό την εξουσία να συλλάβει, συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών πολιτών, επ 'αόριστον και χωρίς κανενός είδους δίκη, όταν διεκδίκησε το δικαίωμα να σκοτώσει Αμερικανούς πολίτες χωρίς δίκη στις ΗΠΑ ή στο εξωτερικό,(μετά την συλλήψεις της Χ.Α από πράκτορες σκότωσαν κιόλας! ) υπήρξε κάποια αγανάκτηση, αλλά αυτό εξαφανίστηκε όταν νέα πρωτοσέλιδα οργής πήρε την προσοχή του κόσμου μακριά.Εκ πρώτης όψεως,ο κόσμος νομίζει ότι τίποτα από αυτά δεν θα επηρεάσει τη ζωή του. Έτσι έπαψε να σκέφτεται γι 'αυτό.

Αλλά με ιδιαίτερη προσοχή θα έχετε παρατηρήσει ότι τα πράγματα αλλάζουν σιγά-σιγά. Κάμερες είχαν αρχίσει να εμφανίζονται παντού, η αστυνομία άρχισε να είναι στρατιωτικοποιημένη, drones άρχισαν να περιπολούν τους ουρανούς σε όλο τον κόσμο, οι χώρες άρχισαν να υιοθετήσουν τη χρήση τηλεκατευθυνόμενων αεροπλάνων. Αλλά πίσω από τις σκηνές, κάτι μεγαλύτερο συμβαίνει.

Βιομετρικά στοιχεία άρχισαν να συλλέγονται, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα, από τα παιδιά σε σχολεία χωρίς γονική άδεια, και ακόμη και από το ευρύ κοινό, χωρίς τη δική τους γνώση .
Η κυβέρνηση έχει συλλέξει αυτές τις πληροφορίες και συνέταξε τη μεγαλύτερη βιομετρική βάση δεδομένων στον κόσμο. Αυτή η βάση δεδομένων αναφέρεται ως NGI.
Οι νόμοι και η χρήση μηχανών για την αστυνομία για να γίνει ένα ολοκληρωτικό κομμάτι στρατού ,
Η νέα πρόταση νομοθεσίας για τη μετανάστευση, που ονομάζεται «Ασφάλεια Συνόρων οικονομική ευκαιρία και Μετανάστευσης Εκσυγχρονισμός Πράξη", το οποίο είναι υπό συζήτηση, έχει τα δύο στοιχεία. (το νέο αντιρατσιστικό εδώ )

Το πρώτο είναι η παροχή μιας ομοσπονδιακής βάσης δεδομένων της απασχόλησης, όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν εγκριθεί. Αυτή η βάση δεδομένων θα συγχωνευθεί με άλλες βάσεις δεδομένων της κυβέρνησης, του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.το DHS έχει την εξουσία να αυξάνει απαιτήσεις κατά βούληση, και κανόνες να εφαρμόζονται ως προϋπόθεση για την απασχόληση. Τι σημαίνει αυτό?, όταν υλοποιηθεί 100% , το DHS θα αποφασίζει μέσα από τα δελτία ταυτότητας, τα οποία περιέχουν πληροφορίες, σάρωση της ίριδας δακτυλικά αποτυπώματα (μέτωπο ή το δεξί χέρι), αλλιώς δεν επιτρέπεται να εργάζονται, να αγοράσουν ή να πωλήσουν.Αλλά οι συνέπειες της βάσης δεδομένων NGI, σε συνδυασμό με το νέο σύστημα αναγνώρισης πηγαίνει πολύ πέρα ​​από το χώρο εργασίας.

Στο νόμο για τη μετανάστευση, υπάρχει μια διάταξη για τη δημιουργία ενός βιομετρικών συστήματος σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια αφίξεις αναχωρήσεις. Το σύστημα έχει ως στόχο να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι ετών που αρχικά αφορούσε μόνο τους μετανάστες, στη συνέχεια, να αρχίσει να χρησιμοποιείται σε όλο το κοινό. Στη συνέχεια, η αλλαγή δεν χρειάζεται καν να ανακοινωθεί, γιατί χάρη στην εξέλιξη της βιομετρικής τεχνολογία σήμερα επιτρέπει την ταυτοποίηση να γίνεται από απόσταση. σου κάνει εντύπωση λοιπόν που έβγαλαν εδώ νέο νόμο? η ΕΛΛΑΔΑ κάνει ότι της λένε άπλα και πολύ εύκολα μάλιστα με τα παρτάλια υπουργούς, και τίποτα δεν είναι τυχαίο,

Μπορούν να το κάνουν αυτό με λογισμικό που συνδέεται με κάμερες ασφαλείας με αναγνώριση προσώπου, ίριδα σαρωτές υπερύθρων και ακόμη και το ρυθμό περπατήματος!
Οι Ταυτοποίηση της κίνησης, θα χρησιμοποιείται από το drones.
Ένα από τα πιο σημαντικά για ένα αστυνομικό κράτος είναι η δημιουργία των συστημάτων ελέγχου.
Τέτοια συστήματα χρησιμοποιούνται συχνά για την πρόληψη τον αντιφρονούντων . (φυλάκιση εκτέλεση κτλ βλέπε .Χ.Α) Αυτό συνδυάζεται συχνά με εντατική παρακολούθηση των επικοινωνιών, τόσο εσωτερικά όσο και προσωπικές δραστηριότητες και βάναυση αστυνομική δύναμη που λειτουργεί υπεράνω του νόμου. σαν λέει κάτι αυτό? Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ .Χ.Α ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ , ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!! ποσο τυχαία είναι η εκτέλεση ?

Ποτέ στην ιστορία της κάθε δικτατορίας στον κόσμο, δεν υπήρχε ένα σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται να φτιάξουν.
  Σοβιετικοί είχαν τα όριά με διπλά συρματοπλέγματα, ναρκοπέδια και παρατηρητήρια, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα περίγραμμα περιπολίες από μη επανδρωμένα αεροσκάφη υψηλής τεχνολογίας που σχετίζονται με της μεγαλύτερη βιομετρική βάση δεδομένων στον κόσμο, βιομετρικοι σαρωτές σε όλα τα σημεία. Υ.Γ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΉΧΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙ,!

TI ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Χ.Α ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΣΑΒΕΣ , ΤΣΕ ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ....ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ . ΜΟΝΟ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΑΧΑ ΦΥΣΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ-- ΠΡΏΤΟΣ ΜΕΡΟΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications