Η μεγαλύτερη απάτη της ανθρωπότητας, πόση αλήθεια αντέχεις;
Η μεγαλύτερη απάτη της ανθρωπότητας, πόση αλήθεια αντέχεις;

Η μεγαλύτερη απάτη της ανθρωπότητας, αγοράζουν σχεδόν τα πάντα για τα χρήματα που είναι χάρτινα περιτυλίγματα, τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχουν καθόλου άξια!άλλα αγοράσουν τα πάντα με αυτά στην Γη,ακόμα και ανθρώπινες ζωές!

Με μια κυβέρνηση ο δήθεν πρωθυπουργός μιας χώρας, η ελιτ είναι η απόλυτη εξουσία και καμία άλλη αρχή δεν υφίσταται.. στο σύνολο της η πολιτικής της κάθε χωράς είναι ως οργανισμός που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ανθρώπων της ελιτ, μόνο για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της δημοκρατικής ελευθερίας.

Ο πρόεδρος αντικαθίσταται από ένα άλλον, ο βασιλιάς αντικαθιστά τον αρχηγό και ο καπιταλισμός αντικαθιστά τον κομμουνισμό, αλλά η δύναμη είναι πάντα μια! η δημοκρατία, ο καπιταλισμός, ο κομμουνισμός, το πολιτικό σύστημα μαθαίνει τους ανθρώπους από τη γέννησή τους ,στην εθελοντική δουλεία.

Ένα άτομο μαθαίνει στο σχολείο σε ποια έκδοση του κόσμου γεννήθηκε που να πιστεύει τι είναι λάθος και τι σωστό, και την χρησιμοποιήσει ως βάση για κάθε δραστηριότητα του, και για να βγάλει συμπεράσματα, να σπουδάσει για να κάνει σωστά την δουλειά κάποιου άλλου, πρέπει να πάει στο στρατό για να γίνει όπλο στα χέρια κάποιου άλλου χωρίς να το σκεφτεί. θα πρέπει να εργαστεί σκληρά για να πληρώσει για το σπίτι που έχει κτίσει ξανά και ξανά με φόρους , οπως και φόρους σε κάθε τι που θα αγοράσει!

Ερώτημα: είσαι ελεύθερος άνθρωπος ή ένας σκλάβος;
το παράδοξο είναι ότι οι άνθρωποι βλέπουν τους εαυτούς τους στο δρόμο προς την ελευθερία, σε μια αλλαγή της κυβέρνησης, στο πολιτικό σύστημα κλπ, αλλά η αλήθεια είναι ότι το πρόσωπο εκ των προτέρων δεν μπορεί να είναι ελεύθερος σε κάθε εξουσία που υποστηρίζει και σέβεται, το μόνο πράγμα είναι που γίνεται ειναι μια φανταστική βελτίωση της δουλείας του, που υπήρχε από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, οι ηγέτες είναι η ισχύ μιας κοινωνίας που τους ακολουθεί.

Οι πραγματικοί λόγοι που αναγκάζονται σε υποταγή και εξαπάτηση δια μέσου του φόβου.
Από την αρχαιότητα χρησιμοποιείται η θρησκεία.(βλέπε εδώ ψεύτικες θρησκείες και η θρησκεία ελέγχει τα μυαλά και περιορίζει τη σκέψη) μια ψεύτικη ιδέα, που υποστηρίζεται από λίγους τα δήθεν θαύματα ανάγκασαν τους ανθρώπους να φοβούνται τον Θεό και ως συνέπεια του φόβου τους την αρχή που προέρχεται από τον Θεό, μια τέτοια απλή εξαπάτηση επιτρέπεται να υποτάξεις τις μάζες της κοινωνίας για τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος, και έναν αιώνα αργότερα με την ανάπτυξη της επιστήμης η θρησκεία έχασε τη θέση της ως δογματική άποψη για τον κόσμο και ως εκ τούτου, έχει χάσει τη δύναμή της.

Σε αντικατάσταση της θρησκεία ήρθε η δογματική επιστήμη, η οποία, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της θρησκείας για την προέλευση του κόσμου το χαρακτηρίζει ως , γεγονός! ο κόσμος είναι μια σειρά από γεγονότα για έναν σημαντικό σκοπό της ύπαρξης του ανθρώπινου είδους, είναι να επιβιώσει στο απόλυτο χάος και η μόνη σωτηρία είναι η επιστημονική και τεχνική πρόοδο. πάλι, αυτό είναι εξαπάτηση και εμπνέοντας τον φόβο ξανά, η ιδέα είναι ακριβώς το αντίθετο της θρησκείας!

Αλλά με οποίο τρόπο σε μια εποχή πληροφορίας, μπορείς να διατηρήσεις μια τέτοια μεγάλη απάτη;
Πράγματι, πρέπει να συμμετέχουν όλα τα στοιχεία της κοινωνίας - οι επιστήμονες λένε ψέματα στον κόσμο, ο κινηματογράφος πρέπει να πυροβολεί τα μυαλά με παραπλανητικά πράγματα, και όχι της πραγματικότητας, δηλαδή να παραπλανάει τα μάτια. για τι συμβαίνει. Το είδα με τα μάτια μου άρα είναι αλήθεια, αυτό κάνουν τα ΜΜΕ, υπάρχει μια μικρή ελευθεριά στο ίντερνετ άλλα δεν τους ενδιαφέρει, γιατί οι μάζες είναι σε ιστοσελίδες τους συστήματος με την ίδια τακτική, τύπου το έγραψε η τάδε έγκυρη πηγή! την ίδια ώρα που όλες αυτές οι γνώστες ελέγχονται η και ανήκουν στους γνωστούς διαμορφωτές!

Πίσω στις αρχές του 20ου αιώνα, με την έναρξη των ανακαλύψεων στον τομέα του ραδιοφώνου εφευρέθηκαν τεχνολογίες για να διατηρήσουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω από τους ανθρώπους, δημιουργώντας παράλληλα την ψευδαίσθηση της πλήρους ελευθερίας.
Σχεδόν ο καθένας ξέρει το όνομα Nikola Tesla, παρά όλο που η ελιτ προσπάθησε να τον θάψει είναι γνωστός λόγο ότι έκανε πολύ λαμπρές ανακαλύψεις και εφευρέσεις, το γεγονός ότι έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του σε συνθήκες φτώχειας είναι πολύ ύποπτο .

Το πιο μυστικό και κρυμμένο από τους ανθρώπους δεν είναι η μεταφορά της ενέργειας μέσα στο χώρο και η ελεύθερη ενέργεια. άλλα η επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στον ανθρώπινο εγκέφαλο και αυτή την κατεύθυνση ήταν το κύριο πεδίο της δραστηριότητας των μυστικών εργαστηριών σε όλο τον κόσμο, που ήταν το πνευματικό τέκνο των ψυχοτρονικών όπλων.

Βασική αρχή είναι η αναπαραγωγή της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας που επηρεάζουν τους ανθρώπινους βιορυθμούς ,η ακτίνα θανάτου είναι το όνομα που γνωρίζουμε ελάχιστα, και περίπου την ίδια εποχή, στις αρχές του 20ου αιώνα, ο ακαδημαϊκός Pavlov κάνει τα πειράματά του σε σκυλιά, δημιουργώντας ένα τεράστιο όγκο επιστημονικών στοιχείων σχετικά με το γεγονός πώς να γίνει ο έλεγχος εγκεφάλου, αυτό έγινε για μια στιγμή όμως!

φανταστείτε μόνο τι θα συμβεί αν αυτή η γνώση έχει περάσει στον απλό λαό, η αιτία που φοβούνται,που είναι απαθείς που νομίζουν ότι ζουν σε δημοκρατία , κτλ κτλ, γεγονός είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία αν και θεωρούν ότι είναι μορφωμένοι είναι χαζοί, σε βαθμό ηλιθιότητας.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

θέλω να πώ ότι.......στο κανάλι μου με τα βίντεο στο γνωστό site που βλέπουν σχεδό όλοι, έχω ανεβάσει διάφορα βίντεο και ταινίες που προηγουμένα τους έχω ανσωματώσει Ελληνικούς υποτίλους, είχα ανεβάσει και αυτό απο το οποίο είναι η κεντρική φωτογραφεία του θέματος, το έργο ονομάζεται < they live > (αυτοί ζούν), με θέμα τους εξωγήϊνους και ότι ζούν ανάμεσά μας, τη σχέση τους με τα υποσηνήδητα μυνήματα κ.λ.π.....κ.λ.π.......μιά Αμερικάνικη ταινία απο τη χρυσή εποχή του `70 με πολλά στοιχεία και ομοιότητες, της σημερινής Ευρωπαϊκής πραγματικότητας (τυχαίο???).............περιτό να πώ ότι η σελίδα σε κάποια φάση το διέγραψε, χωρίς καμιά προηδοποίηση, χωρίς κάν να με ρωτήσει όπως κάνει συνήθως, και με απείλησε εμμέσως αλλά πολύ πειστικά, ότι ίσως να κινηθή και νομικά εναντίων μου!!!!
ενώ για άλλες ταινίες ούτε λόγος, απλά σε βάζη να δηλώσεις ότι ΔΕΝ ζητάς έσοδα όταν τις βλέπουν οι άλλοι........ τα συμπεράσματα δικά σας.......

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications