Λάτσιος στην αγωγή: Με τα λεφτά μου ζούσαμε! Η Ελένη αποταμίευε τα δικά της…
Λάτσιος στην αγωγή στην μενεγακη

Μπορεί ο χωρισμός τους να έγινε γνωστός μέσω ενός σημειώματος μια Παρασκευή πριν τέσσερα χρόνια, ωστόσο ακόμη οι διαφορές που είναι και χοντρές και βεβαίως οικονομικές δεν έχουν λυθεί.

αγωγή

Και όπως όλα δείχνουν η βαλίτσα θα πάει μακριά καθώς η περιουσία και μεγάλη είναι και κοινή είναι και η αντιδικεία αναμένεται να φέρει τους δυο πρώην στα κάγκελα. Ήδη πολλά έχουν ακουστεί για την αγωγή που συζητήθηκε-και όχι εκδικάστηκε μερικές ημέρες.

Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές κάποιοι από την μεριά της Ελένης χαρακτήρισαν τον Λάτσιο ώς ανίκανο, ενώ από την μεριά του ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 προσκόμισε αποδείξεις. Δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Τι ισχυρίστηκε; Ότι τα χρόνια που το ζευγάρι ήταν μαζί είχε συμφωνήσει να ζει με τα χρήματα που ο ίδιος έβγαζε και πως η Ελένη τα δικά της-που ήταν και πάρα πολλά-να τα αποταμιεύει.(για τα γεράματα της!!!!)

Ο Λάτσιος δείχνει ισχυρότερος και πιο έτοιμος από ποτέ. Μαθαίνω ότι μέχρι και αναλύσεις οικονομικοτεχνικές προσκόμισε στο Δικαστήριο για την αντικειμενική αξία του σπιτιού στα Μελίσσια και πως δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα έτσι. Λογικό. Όταν θίγετε ο εγωισμός μιας ισχυρής προσωπικότητας είναι αναμενόμενο να υπάρχουν συνέπειες…

αυτό το ποστ μπήκε εκ μέρους του blog αυτού γιατί ξεκατινιάζει της τηλεπερσονες! που της αγαπάτε πολύ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications