Δείτε πως εξαφανίστηκε το πλοίο στο Πείραμα της Φιλαδέλφειας
 Πείραμα της Φιλαδέλφειας

Tο πείραμα της Φιλαδέλφειας έλαβε χώρα το 1943 στο λιμάνι της Φιλαδέλφειας των Η.Π .Α. Ένα αντιτορπιλικό του πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, ονόματι Ελτριτζ, πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο, ήταν το «πειραματόζωο».

Ήταν ένα πείραμα τηλεμεταφοράς, οπτικής εξαφάνισης , ενα πείραμα χωροχρονικής μετακίνησης.

Οι ιστορίες περιγράφουν τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο πείραμα να φλέγονται, να κείτονται ενωμένοι με τα μέταλλα του πλοίου, να είναι αναίσθητοι ή σε κώμα. Όσοι επέζησαν, εξαφανίζονται και επανεμφανίζονται μετά από ώρες. Κάποιοι άλλοι ότι ακινητοποιούνται και φυσικά πως οι περισσότεροι από τους επιζήσαντες έχουν βαριά ψυχολογικά προβλήματα. Δείτε πως έγινε η εξαφάνιση του πλοίου .

Μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Νόρφολκ,.Αργότερα το αντιτορπιλικο δόθηκε στην Ελλάδα και τώρα είναι παροπλισμένο στην Αμερική. Αυτά είναι γνωστά άλλα τα γράφω γι αυτούς που δεν πιστεύουν σε τέτοια πράγματα .

 Οι κορυφαίοι επιστήμονες του κόσμου ασχολούνται με αυτά τα πράγματα και όχι αυτοί που νομίζουν ότι τα ψαλτήρια περιέχουν την σοφία του κόσμου. Κάτω δείτε πως εξαφανίστηκε το πλοίο

πως εξαφανίστηκε το πλοίο

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Οι φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο είναι ψεύτικες. Ο Αφρός και στις 3 φωτογραφίες έχει ακριβώς το ίδιο περίγραμμα ενώ οι 3 φωτογραφίες υποτίθεται ότι τραβήχτηκαν σε 3 χρόνους. Πριν, κατά την διάρκεια και μετά. Επίσης κατά την διάρκεια του πειράματος το πλοίο ήταν αγκυροβολημένο. Θα πρέπει να προσέχετε τι δημοσιεύετε. Το διαδίκτυο έχει γεμίσει με κουταμάρες.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications