Πάνια σε Καραβάτου: Να σταματήσουμε αυτή τη γελοιότητα; Με είχατε απειλήσει από το πρωί..ΒΙΝΤΕΟ.
Πάνια σε Καραβάτου

Κάλεσαν την Αννίτα στο τηλέφωνο από το Μες Στην Καλή Χαρά, αλλά... - Σπυροπούλου: Κακώς είσαι στο τηλέφωνο! - Πάνια: Βλέπω ότι έχετε μεγάλη ανησυχία γι' αυτό...

Να κάνουν έκπληξη στον καλεσμένο τους Μανώλη Κονταρό θέλησαν από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA, όμως η Αννίτα Πάνια που βγήκε στο τηλέφωνο φαίνεται πως δεν ήταν ...μες στην καλή χαρά.

Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου νόμιζε ότι ήταν η Αννίτα αυτή που είχε καλέσει στην εκπομπή.Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή για το συγκεκριμένο ακριβώς, απλώς δέχτηκα μια κλήση από οικείο νούμερο., ήταν η αποστομωτική απάντηση της Αννίτας. Κι εμείς που νομίζαμε ότι εσείς πήρατε τηλέφωνο. Ήταν λάθος., είπε αμήχανα η Κατερίνα.Θέλετε να σταματήσουμε αυτή τη γελοιότητα;, πήρε πίσω ως απάντηση και η ...έκπληξη φανερώθηκε στον Μανώλη Κονταρό.

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να δείξει με αυστηρό ύφος ότι ήθελε την Αννίτα Πάνια καλεσμένη στο πλατό:Κανονικά θα έπρεπε να σε φέρουμε Αννίτα, γιατί συνεχίζεις μετά. Κακώς είσαι στο τηλέφωνο! Κάποια άλλη στιγμή..., είπε "παγωμένα" η παρουσιάστρια και συνέχισε με χιούμορ:Έχω δει όλη την εκπομπή σας σήμερα γιατί με είχατε απειλήσει από το πρωί ότι θα με πάρετε τηλέφωνο.

Κι επειδή η ανατρεπτική παρουσιάστρια δεν πολυσυμπαθεί τις εκπλήξεις, ολοκλήρωσε το τηλεφώνημα με μια σπόντα:Επίσης σήμερα έχω ένα πολύ ωραίο θέμα στην εκπομπή, επειδή βλέπω ότι σας ενδιαφέρει πάρα πολύ και έχετε μεγάλη ανησυχία γι' αυτό..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications