NEW
Loading...

26 Ιαν 2014

Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

 θάνατος

Οι περισσότεροι επιστήμονες πιθανότατα θα πουν ότι η έννοια της μετά θάνατον ζωής είναι είτε ανοησία, ή, τουλάχιστον, αναπόδεικτη. Ωστόσο, ο καθηγητής Robert Lanza ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη πέρα από τον τάφο – και βρίσκονται στην κβαντική φυσική…

Ισχυρίζεται ότι η θεωρία του biocentrism διδάσκει ότι ο θάνατος, όπως τον γνωρίζουμε, είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργείται από τη συνείδησή μας.

Πιστεύουμε ότι η ζωή είναι μόνο η δραστηριότητα του άνθρακα και ενός μείγματος μορίων – ζούμε και στη συνέχεια σαπίζουμε στο έδαφος, είπε ο επιστήμονας στην ιστοσελίδα του.

Ο Lanza, από το Wake Forest University School of Medicine στη Βόρεια Καρολίνα, συνέχισε λέγοντας ότι όπως οι άνθρωποι πιστεύουμε στο θάνατο, επειδή έχουμε διδαχθεί ότι θα πεθάνουμε, ή πιο συγκεκριμένα, επειδή στη συνείδησή μας το σώμα μας και η ζωή μας συνδέονται άμεσα, ​​και επειδή γνωρίζουμε ότι οι οργανισμοί πεθαίνουν.

Η θεωρία του biocentrism, ωστόσο, εξηγεί ότι ο θάνατος δεν μπορεί να είναι τερματικός σταθμός όπως πιστεύουμε ότι είναι.

Biocentrism είναι η θεωρία των πάντων και προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις το κέντρο της ζωής. Είναι η πεποίθηση ότι η ζωή και η βιολογία είναι ύψιστης σημασίας για την πραγματικότητα και ότι η ζωή δημιουργεί το σύμπαν, και όχι το αντίστροφο.

Αυτό υποδηλώνει ότι η συνείδηση ​​ενός ατόμου καθορίζει το σχήμα και το μέγεθος των αντικειμένων στο σύμπαν.

Ο Lanza χρησιμοποιεί το παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας. Βλέπουμε τον ουρανό μπλε, αλλά τα κύτταρα στον εγκέφαλό μας θα μπορούσαν να αλλάξουν ώστε να βλέπουμε τον ουρανό πράσινο ή κόκκινο. Πρόσθεσε επίσης ότι όλα όσα μπορούν ενδεχομένως να συμβούν, συμβαίνουν κάποια στιγμή στα πολυσύμπαντα, και αυτό σημαίνει οτι ο θάνατος δεν μπορεί να υπάρξει πραγματικά. Αντ ‘αυτού, είπε ότι όταν πεθαίνουμε η ζωή μας γίνεται ένα αιώνιο λουλούδι που επιστρέφει για να ανθίσει στο πολυσύμπαν. Και συνέχισε: Η ζωή είναι μια περιπέτεια που ξεπερνά το συνήθη γραμμικό τρόπο σκέψης μας.

Ο Lanza αναφέρει το περίφημο πείραμα της διπλής σχισμής για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του. Στο πείραμα, όταν οι επιστήμονες παρακολουθούν ένα σωματίδιο να περνά μέσω δύο σχισμών σε ένα φράγμα, το σωματίδιο συμπεριφέρεται σαν μια σφαίρα και περνά, ή μέσα από τη μια σχισμή, ή την άλλη.

Ωστόσο, εάν ένα άτομο δεν παρακολουθεί το σωματίδιο, αυτό λειτουργεί σαν ένα κύμα, δηλαδή περνά μέσα από τις δύο σχισμές ταυτόχρονα.Αυτό αποδεικνύει ότι η ύλη και η ενέργεια μπορεί να εμφανίσουν χαρακτηριστικά και των κυμάτων και των σωματιδίων, και ότι η συμπεριφορά των αλλαγών των σωματιδίων βασίζεται στην αντίληψη και τη συνείδηση ​​ενός ατόμου.

pisoapothnkoyrtina.blogspot

0σχόλια:

Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
ενθαρρύνονται τα σχόλια,πείτε την γνώμη σας,
Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα.γράφετε, ΕΛΛΗΝΙΚΆ Δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί(με την σιγουριά του ανώνυμου)καθώς υπάρχουν θέματα που ενοχλούν κάποιους! (τους χαλάει ψεύτικο κόσμο που τους έχουν μάθει! κτλ)οπως και απο τσιράκια! ΛΙΝΚ ΠΡΟΣ ΜΕΓΆΛΟ-ΣΕΛΙΔΕΣ,διαμορφωτές κοινής γνώμης! ειδικούς δήθεν!και άσεμνες βωμολοχίες!,τέλος όσοι θέλουν έγκυρες πήγες αποβλάκωσης σε μεγάλο-σελίδες δημοσιογράφων!

Back to top
εδώ ειναι πραγματικά αποκάλυψη και διαφορετικό!ΠΑΤΑ LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΣΤ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΤΕ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΞΙΌΛΟΓΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ, ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ LIKE ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ LIKE ΣΤΗΝ FUNPAGE λογο αλλαγων facebook! φίλοι της σελίδας δεν βλέπουν τα κοινοποιημένα άρθρα.
ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ,ΣΥΝΗΘΩΣ(ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΙΚ ΟΠΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,,,η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια)