Οι απόγονοι του Αδόλφου Χίτλερ   που είναι;;; γονιμοποίησε  περίπου 20 γυναίκες !
 Οι απόγονοι του Αδόλφου Χίτλερ που είναι

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, η χειρότερη ιστορία της ανθρωπότητας . Τα πρόσωπα που τον άρχισαν καταδικάστηκαν στη Νυρεμβέργη. Σχεδόν όλοι οι ηγέτες του Τρίτου Ράιχ ή ήταν άτεκνοι ή οι οικογενειών τους σκοτώθηκαν μαζί τους. ο Χίτλερ υποτίθεται ότι αυτοκτόνησε με τη σύζυγό του Εύα Μπράουν, (που δεν νομίζω) δεν άφησε κληρονόμους. Αλλά παρ 'όλα αυτά, ο κόσμος για περισσότερο από μισό αιώνα, αναρωτιέται: Οι απόγονοι του Αδόλφου Χίτλερ που είναι;

Τον Δεκέμβριο του 1935, με διαταγή του Χίμλερ στη Γερμανία δημιούργησε ένα δίκτυο ειδικών κέντρων μητρότητας. για τα παιδιά που γεννήθηκαν από τους στρατιώτες του Waffen SS και επιλεγμένες φυλετικά γερμανικές γυναίκες προσεκτικά. ήταν σε αυτά, σύμφωνα με Reichsfuhrer SS.

Όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν σε κέντρα μητρότητας ήταν επισήμως θετά του Χίτλερ. Αναπληρωτής του Fuhrer του κόμματος, Ναζί νούμερο δύο Rudolf Hess αποφάσισε να προχωρήσει για την εγγύτητα προς τον Χίτλερ, και το 1940 σε μια μυστική συνάντηση εξέπληξε τους πάντες όταν έκανε την ακόλουθη δήλωση: Ο Χίτλερ θα πρέπει να έχει τα δικά του παιδιά. Μόνο εκείνα που στις φλέβες τους ρέει το αίμα του αγίου Führer, έχουν το δικαίωμα να κληρονομήσουν την υπεροχή στη Γερμανία.

ο Χίτλερ σχεδίασε να γονιμοποιήσει με σπέρμα περίπου εκατό ειδικά επιλεγμένες γυναίκες

Ο Χίτλερ ήταν αηδιασμένος με την φυσική του σ@ξ και αρχικά αποδεχθεί αυτή την ιδέα. Αλλά ζήλευε τον Στάλιν, ο οποίος είχε ένα γιο, ο οποίος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον πατέρα του στο τιμόνι της διακυβέρνησης, όμως, στο τέλος, συμφώνησε. Έτσι, γεννήθηκε προσεκτικά το μυστικό σχέδιο "Thor". ο Χίτλερ σχεδίασε να γονιμοποιήσει με σπέρμα περίπου εκατό ειδικά επιλεγμένες "Άριες" γυναίκες ηλικίας 18 έως 27 ετών.

μυστικό σχέδιο

*επεξήγηση

Η λέξη Φύρερ (γερμ. Führer, από το ρήμα führen που σημαίνει καθοδηγώ) χαρακτηρίζει:
ένα άτομο που έχει την ύψιστη θέση σε μια ιεραρχία ενός συγκεκριμένου συστήματος στην κοινωνία, δηλαδή ηγέτης, καθοδηγητής.
ένα άτομο που χρησιμοποιεί την ειδική του γνώση για να οδηγήσει ή να καθοδηγήσει.
ένα σύγγραμμα που χρησιμεύει για καθοδήγηση

Οι μέλλουσες μητέρες παιδιών δεν ήξεραν για τη μεγάλη αποστολή για την οποία προοριζόταν. Πίστευαν ότι θα φέρουν τους απογόνους από στρατιώτες SS.Όταν τα μωρά γεννήθηκαν, μεταφέρθηκαν σε ένα μυστικό συγκρότημα στις βαυαρικές Άλπεις, κοντά στα αυστριακά σύνορα. οι δημοσιογράφοι έμαθαν από τον πρώην SS Obersturmführer Erich Runge, ο οποίος έκανε μια συγκλονιστική δήλωση ότι σε πολλές χώρες ζουν και εργάζονται δεκάδες γιοι και κόρες του Führer,. Επιπλέον, κανένας δεν έχει επίγνωση της προέλευσής τους .

σύμφωνα με τους γιατρούς, Runge που πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή.είχε πληροφορίες σχετικά με τα παιδιά του Fuhrer, ο Δρ Alessandro Dzhoveneze ζούσε στην Βραζιλία. Από 1943 έως 1945 διετέλεσε ιατρικός σύμβουλος των SS και έχει εμπλακεί άμεσα σε ένα μυστικό σχέδιο.

Από συζητήσεις μεταξύ των εργαζομένων στο εργαστήριο Alessandro Dzhoveneze γνώριζαν ότι πριν από το τέλος του πολέμου στο συγκρότημα ήταν περίπου είκοσι παιδιά, των οποίων ο βιολογικός πατέρας του ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ.

Μάιος 1945 . Όλα τα έγγραφα έχουν καταστραφεί, και τα παιδιά δόθηκαν σε οικογένεια αγροτών οι οποίοι τους έχουν πει ότι είναι ορφανά μωρά από νοσοκομείο, που καταστράφηκε από δυνάμεις. βρέφη που έχουν γεννηθεί ως αποτέλεσμα της γονιμοποίησης από "βιολογικό υλικό" "Άρια φυλή."©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Σύμφωνα μ' αυτό, ο Τσατσόπουλος πρέπει να είναι ένα απ αυτά...Γονιμοποιήσε 20 παιδιά!!!!

Ανώνυμοςείπε...

Baloo

Τι λέτε ρε παιδιά!!!
Αλήθεια???
Κι έχασε ο κόσμος τέτοιον επιβήτορα????

Ανώνυμοςείπε...

Bάζω στοίχημα ότι η Μέρκελ είναι ένα από αυτά. Είναι και φτυστή ο μπαμπάς της!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications