Στο νοσοκομείο η Αγγελική Νικολούλη
Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη εισήχθη εκτάκτως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά από κόπωση που αισθανόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη εισήχθη εκτάκτως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά από κόπωση που αισθανόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν έδινε σημασία στην κόπωση που αισθανόταν τις τελευταίες ημέρες και δούλευε με τους κανονικούς ρυθμούς της για την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Σήμερα η κατάσταση της χειροτέρεψε, σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr και μετά από παρότρυνση και πίεση των συνεργατών της αποφάσισε να πάει να κάνει εξετάσεις σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο. Οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού και της τόνισαν ότι η κατάσταση της είναι ένα βήμα πριν την πνευμονία και γι αυτό το λόγο πρέπει να παραμείνει για παρακολούθηση.

Η γνωστή δημοσιογράφος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και βρίσκεται σε συνεχή ιατρική παρακολούθηση. η κ. Νικολούλη θα συνεχίσει να νοσηλεύεται στο θεραπευτήριο τις επόμενες μέρες και γι αυτό το λόγο δεν θα μεταδοθεί το «Φως στο Τούνελ» αυτή την Παρασκευή.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

σε ιδιωτικό θεραπευτήριο !!!! αυτο θα πει ισωτητα στην ελλαδα !!! εμενα η μανα μου με τρια καταγματα στην σπονδιληκη , και τις ειπαν να ξαναπερασει σε πεντε μερες ,σε δημοσιο νοσοκομειο μπας και επουλωθουν .... αυτο θα πει ισοτητα στο ελλαδισταν . κυριε υπουργε να αρχισουμε να κανουμε ιατρικα σεμιναρια , για αυτοδιαγνωση και θεραπεια ? μετα χτυπιεστε γιατι ο κοσμος ψηφιζει εθνικα κομματα . να γιατι . γιατι ο λαος που τον πεταξατες σαν στημενη λεμονοκουπα ειναι το εθνος και οχι καμια 10αρια του συστηματος . ερχεται ο μαιος . .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications