Βίντεο: Ουκρανικό An-26 δέχεται βροχή  βλημάτων από τις δυνάμεις της Νέας Ρωσίας

Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ Η ΔΥΣΗ Ουκρανικό αεροσκάφος δέχεται «βροχή» βλημάτων από τις δυνάμεις αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας και καταρρίπτεται τη στιγμή που επιχειρεί να προσεγγίζει πάνω από το Ντόνετσκ και να φέρει σε πέρας στρατιωτική αποστολή για λογαριασμό της κυβέρνησης του Κιέβου.

Πρόκειται για το An-26 που καταρρίφθηκε λίγες ημέρες πριν την κατάρριψη του Μαλαισιανού Boeing και τόσο τα Ουκρανικά ΜΜΕ όσο και τα Δυτικά επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν τη συνομιλία των ρωσόφωνων που αφορούσε στη συντριβή του Antonov ως παραδοχή πλήγματος επιβατηγού αεροσκάφους.

Επιχειρήθηκε δηλαδή η ενοχοποίηση των δυνάμεων αυτοάμυνας και της Ρωσίας για την κατάρριψη του Boeing με τους 298 νεκρούς, όταν, όπως αποδείχθηκε με στοιχεία που αποκάλυψε το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας, επλήγη από πυραύλους BUK-M1 της Ουκρανίας που είχαν μετακινηθεί προκειμένου να καταρρίψουν το Μαλαισιανό αεροσκάφος. Πέραν της προβοκάτσιας που προσπάθησαν να στήσουν οι Ουκρανοί και οι υποστηρικτές τους ΗΠΑ και Ε.Ε.

στο αποκαλύπτικό και εντυπωσιακό βίντεο που ελήφθη από τους ρωσόφωνους φαίνεται το An-26 να κάνει ελιγμούς προκειμένου να αποφύγει τα βλήματα, να τα καταφέρνει την πρώτη φορά, αλλά όχι και τη δεύτερη. Μειώνοντας το ύψος πλήττεται απανωτά από δύο βλήματα και καταρρίπτεται. Τα αντίμετρα αυτή τη φορά δεν είχαν αποτέλεσμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications