Επίθεση με τον ιό της βουβωνικής πανώλης ετοιμάζουν οι τζιχαντιστές!
Επίθεση με τον ιό της βουβωνικής πανώλης ετοιμάζουν οι τζιχαντιστές!

Μόλις χθες ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ανακοινώνοντας την αύξηση του επιπέδου συναγερμού στη χώρα του για το ενδεχόμενο τρομοκρατικών ενεργειών, χαρακτήριζε το Ισλαμικό Κράτος ως «τη σοβαρότερη απειλή που έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα».

Και σήμερα τα λεγόμενα του έρχονται να επιβεβαιωθούν από μία τυχαία ανακάλυψη που προκαλεί τον απόλυτο τρόμο σε όλο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Foreign Policy, σε περιοχή την οποία εγκατέλειψαν οι τζιχαντιστές βρέθηκε φορητός υπολογιστής με χιλιάδες έγγραφα, ένα εκ των οποίων ήταν εγχειρίδιο 19 σελίδων με οδηγίες για την κατασκευή φορητών βιολογικών όπλων και συγκεκριμένα για την εξάπλωση του ιού της βουβωνικής πανώλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το εγχειρίδιο περιέχει λεπτομέρειες για το που μπορεί να βρει κάποιος βακτήρια, πώς να τα καλλιεργήσει σε εργαστήρια και πώς να μολύνει ανθρώπους και κατ' επέκταση ολόκληρους πληθυσμούς. Η αποκάλυψη αυτή έχει σημάνει συναγερμό στις δυτικές μυστικές υπηρεσίες που προσπαθούν να εξαλείψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications