Η Προφητεία του Σαντάμ Χουσείν :Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΙΡΑΚ!
Η Προφητεία του Σαντάμ Χουσείν :Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΙΡΑΚ!

Και κάπου εκεί οδηγούν τα γεγονότα...οι Αμερικανοί καουμπόηδες νόμιζαν ότι είχαν ξεμπερδέψει σε αυτή την χώρα που βιαίως αντιστρέψανε και καταργήσανε την διοίκησή της. Όπως όμως δείχνουν τα τελευταία γεγονότα τίποτα δεν κατάφεραν οι καουμπόηδες και η Νέμεσις πέφτει βαριά πάνω στο Ιράκ...

Να θυμηθούμε δε, ότι ο τότε ηγέτης του Ιράκ παρέμεινε στην χώρα του ως ένας σύγχρονος Δαυίδ ενάντια σε έναν τεράστιο και τρομακτικό Γολιάθ , έμεινε εκεί τους πολέμησε γενναία και πέθανε όρθιος ως Ηγέτης που ήταν.

Του Γ.Κρικόπουλου

Ο Σαντάμ Χουσεΐν ήταν ένας αιμοσταγής δικτάτορας

Οι δύο κατασκευασμένοι πόλεμοι των ΗΠΑ κατά του Ιρακινού λαού και οι αποκαλύψεις του Wikileaks για το τελεσίγραφο απελπισίας του Σαντάμ Χουσεΐν στις ΗΠΑ
Ο Σαντάμ Χουσεΐν ήταν ένας αιμοσταγής δικτάτορας. Ήταν επίσης ένοχος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Εκατοντάδες χιλιάδες Ιρανοί πολεμιστές αλλά και Κούρδοι αντικαθεστωτικοί πέθαναν από τη χρήση χημικών όπλων κατά τη διάρκεια του οκταετούς αιματηρού Ιρανοϊρακινού πολέμου (1980-1988). Αυτό που είναι ίσως λιγότερο γνωστό είναι ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν επιθυμούσε διακαώς την Ιρακινοαμερικανική φιλία και ότι ο Χουσεΐν κατ’ επέκταση και ο Ιρακινός λαός ήταν θύματα της αμερικανικής προπαγάνδας και της κυνικής ως εχθρικής αντιμετώπισης των ΗΠΑ προς τα περισσότερα αραβικά έθνη.

εδώ η συνέχεια Ψέματα που σκοτώνουν!!!! γνωριμία με τον αληθινό δικτάτορα ,,τα άλλα όλα ειναι για αποβλακωμένους!

Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο.

3. Η κατοικία θεωρείτο...ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη χώρα.4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου 50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους

εδώ η συνέχεια Δείτε ποια χώρα ήταν αυτή.... Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications