Μακάρι να ήμουν νεκρή και ξεχασμένη!! Miriam Παναγιά η παρθένος Μαρία,,Λερναία Ύδρα!
Μακάρι να ήμουν νεκρή και ξεχασμένη!! Miriam Παναγιά η παρθένος Μαρία,,Λερναία Ύδρα!

ιστορία της Miriam, κόρη του Imran, όπως αναφέρεται στο Κοράνι. Πώς πήγε μόνη της σε ένα απομακρυσμένο μέρος για να γεννήσει τον γιο της: « και οι πόνοι της γέννας την οδήγησε στο φοίνικα και είπε: Θα ήθελα να ήμουν νεκρή, Μακάρι να ήμουν νεκρή και ξεχασμένη(Σούρα Maryam: 23).

Μια γυναίκα που γεννάει τον γιο της στο δάσος; άνθρωπος ποτέ δεν την άγγιξε! Τι την έκανε να είναι τόσο ισχυρή για να το κάνει μόνη της; κύριος λόγος ήταν η θαυματουργή εγκυμοσύνη της. Πώς θα μπορούσε να εξηγήσει σε κάποιον πώς έμεινε έγκυος; Ποιος θα την πιστέψει όταν είπε ότι άνθρωπος δεν την έχει αγγίξει;

σήμερα η ευκολότερη επιλογή για τη διαδικασία, τον πόνο, είναι πιο ανεκτός από ό, τι πριν. Αλλά πάλι μια γυναίκα που επιλεγεί να μην πάρει παυσίπονα θα χρειαστεί ακόμα μια ομάδα νοσοκόμων που θα την βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία. Τέλος πάντων, έχουν μια ολόκληρη ομάδα για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να συνεχίσουν να πιέζουν και να προσπαθούν για λίγες ώρες μέχρι να γίνει τελικά η γέννηση.

Το γεγονός αυτό καθιστά την περίπτωση της Miriam, η κόρη του Imran πιο εκπληκτική. Πώς θα μπορούσε χωρίς να έχει κανέναν δίπλα της να την βοηθήσει; Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εσωτερική δύναμη και την πλήρη εμπιστοσύνη στο όνομα του Παντοδύναμου Αλλάχ . ο Αλλάχ έστειλε έναν άγγελο στη Μαρία και διέταξε να φάει και πιει νερό κατά τη διάρκεια και μετά της εγκυμοσύνη. Ακριβώς όπως ο ίδιος της έδωσε την τροφή της, όταν ήταν μόνη.

Και, επιπλέον, προκάλεσε το μωρό που έφερε στη ζωή - Προφήτης Ιησούς ειρήνη σ 'αυτόν - θα την προστατεύσει και να τιμήσει την πόλη, αναφέρεται στο Κοράνι: " δήλωσε: Είμαι εργασία του Θεού, να μου κάνει ένα προφήτη »(Σούρα Maryam, 30).

αποδεικνύει ακριβώς αυτό που ο Αλλάχ που αναφέρονται σε άλλο σημείο στο Κοράνι ότι θα γεννηθεί το μωρό με μητέρα Μαρία, η Μαρία, θα φέρει ένα μωρό, μια παρθένα και αυτό είναι κάτι που οι άνδρες δεν είναι σε θέση να το κάνουν, θα είναι του Αλλάχ ευλογημένο παιδί, λατρεία και αφοσίωση στο τέμενος στην Ιερουσαλήμ!!!!.

(το παραπάνω κείμενο ειναι απο εβραϊκά καθαρά οπως το μαθαίνουν εκεί, ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΧΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ,)

Miriam Παναγιά η παρθένος Μαρία,,Λερναία Ύδρα!! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΟΥΡΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ! ΤΕΛΟΣ ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΏΓΑΜΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ,,,, :) ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ! Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΗΡΘΕ Ο ΑΛΛΑΧ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ! ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΤΑΧΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΘΕΟΥ! ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΣΗ , Ο ΓΙΑΧΑΖΟΥΑ,

Παναγια Μυρτιδιωτισσα
Παναγια Σουμελα
Παναγία Καθολική (ΑΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΙΣΛΑΜ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΤΛ)
Παναγία Θεραπεύτρια (ΝΟΣΟΚΌΜΑ?)
Παναγία Έλωνα
Παναγία Μεγαλόχαρη (ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΕΣ)
Παναγια Γιατρισσα ( ΑΤΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!)
Παναγία Τήνου (προσκυνά άλλα Ισλαμ)
Παναγία Μαλεβή
ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΟΖΟΒΙΩΤΙΣΣΑ
ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΡΟΔΙΤΙΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!)
Παναγία Γοργοϋπήκοος (???)
Παναγια Ιεροσολυμιτισσα (ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ORIGINAL!)
Παναγία η οδηγήτρια (ΒΑΛΤΕ ΤΗΣ ΖΩΝΕΣ ΣΑΣ!!)
Παναγία Αγγελόκτιστη (ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑΤΕΣ!)
Η Παναγία η Γοργοεπήκοος - Ι.Μ. Δοχειαρίου....
Παναγία Θεογεννήτρια (ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ! ΑΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ)
Ή Παναγία ή Προυσιώτισσα,
ΠΑΝΑΓΙΑ η ΒΟΗΘΕΙΑ!!! (SOS SOS SOS)
Παναγία Γορίτσης Βόλου,,,(ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ)
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΛΕΣΙΩΤΙΣΣΑ (ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΕΛΙ,)
ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (ΕΔΩ ΠΗΡΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ,,,)
Η Παναγία Στό Κίτσι-Κορωπί (ΕΙΝΑΙ ΒΕΡΑ ΚΟΡΩΠΙΟΤΙΣΑ?)
Παναγία Μήτηρ Κυρίου (ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΓΙΑΧΑΖΟΥΑ)
Ιερός Ναός Παναγίας Αγίας Νάπας (Churchofayianapa) (ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!)
Παναγία Αρβανίτισσα!
Παναγία κοίμηση (ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ)
Παναγία μου, είσαι η μόνη ελπίδα μου, βοήθησέ με(11.956 δήλωσαν ότι τους αρέσει ΚΑΛΑ ΟΚ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ)
Παναγία η Φανερωμένη τής Λευκάδος... (ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ)
Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής.
Παναγία του Κότσικα .
Παναγια Λιατανιωτισα..
ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΣΑ.
Παναγια Χρυσαφιτισσα,, (ΧΡΥΣΑΦΙ)
ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ ΣΙΦΝΟΥ
Παναγία Πορταΐτισσα !
Παναγία Καθολική Γαστούνη,
Παναγία Μερέντα (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ! ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK!!!! EIXE ΜΕΡΕΝΤΑ ΤΟΤΕ?)

Παναγία Μερέντα

Παναγια η Καρμιωτισσα
Παναγία Κλειβωκα
Παναγιά Πεδιάδος
Παναγια Πλατανιωτισσα
Παναγία η Αγία Λάυρα (ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ!)
Παναγια Καμαριωτισσα (ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ???)
Παναγία Εικονίστρια (ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?)
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΝΟΦΑΤΣΙΟΥ..
Παναγια Καμαριανη ..(ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΊΝΙ ΤΗΣ ,,,)
Παναγια Σπηλιώτισσα (ΧΜΜ )
Παναγία Δεξιά (ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ)
Παναγία Γουμένισσα...
Παναγία Κασσωπίτρα
ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ (ΚΑΙ ΓΟΡΓΌΝΑ?)
Παναγία Περιβλέπτου (ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ?)
ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ
Παναγια Αλεξιωτισσα!!!(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ)
Ή Παναγία ή Παντάνασσα..
βαρέθηκα σταμάτησα να ψάχνω!! μεγαλη η χάρη της που Είναι όντως

κατι δεν πάει καλά εδώ!

Annunaki οι βιβλικές αφηγήσεις της Δημιουργίας, ο Αδάμ και η Εύα, ο Κήπος της Εδέμ, η πλημμύρα ή ο Πύργος της Βαβέλ βασίστηκαν σε γραπτά κείμενα στη Μεσοποταμία πριν από χιλιετίες, γραμμένο από τους Σουμέριους!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

η επιβολή περιορισμένης άποψης για την ζωή έχει δημιουργήσει ψυχική φυλακή για κυριολεκτικά δισεκατομμύρια ανθρώπους για πάνω από 2.000 χρόνια. Όλες οι μεγάλες παγκόσμιες θρησκείες, Ινδουισμός, Χριστιανισμός, Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ, ήρθαν ακριβώς από την ίδια περιοχή!! της Μέσης Ανατολή από την οποία η Άρια φυλή και ο σταυρός ερπετών εμφανίστηκαν μετά τον κατακλυσμό, ίσως και πριν από 7.000 χρόνια.
η συνέχεια --> Σήμερα η θρησκεία ελέγχει τα μυαλά και περιορίζει τη σκέψη κάθε θρησκεία είναι μέρος αυτής της συνωμοσίας.

Οι εμπνευστές της χριστιανικής θρησκείας παρέλαβαν τους αρχαίους μύθους, τους άλλαξαν ελαφρώς και τους παρουσίασαν ως δική τους αποκάλυψη. Κανένας χριστιανός ιερέας δεν έχει απαντήσει ουσιαστικά στο ερώτημα, σε τι ακριβώς διαφέρει η σταύρωση κι η ανάσταση του θεού σας από τις αντίστοιχες των προαναφερθέντων θεών;
Αμέτρητοι οι θεοί που σταυρώθηκαν και αναστήθηκαν !! προ χρηστού ! δεύτερο μέρος,

Η Κόλαση που λέγεται κρατική Εκκλησία, και τα 3 κεφάλια του τέρας!! Χριστιανισμός ισλάμ ινδουισμός! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΧΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ! (ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!! ΒΑΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΝΑ ΜΑΖΕΒΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΚΤΛ..ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΕΜΕ)Η ΚΑΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΆ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ,,, !Η Εκκλησία της Ελλάδος στηρίζει το αντιρατσιστικό)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ? ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ
Η προφητεία προς την Διαρκή Ιερά και σατανική Σύνοδο της ιεραρχίας της Ελλάδος, και όχι μόνο,
Ιησούς:Έλληνες σκυλιά των Εβραίων! από τους ίδιους τους ευαγγελιστές Κήρυκας Μίσους, Διχασμού και Μισελληνισμού,ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ! Ο Έλληνας δεν ήταν δούλος κανενός.Με τον Χριστιανισμό έγινε ικέτης. Έγινε δούλος και προσκυνητής. Ακόμη φυλάει και προσκυνάει εικόνες και λείψανα και δούλος βαφτίζεται, παντρεύεται και πεθαίνει…

Post A Comment:

8 comments

Ανώνυμοςείπε...

Όταν θα καταλάβεις κάτι περί Θεού,Χριστού,Παναγίας και Ταπεινώσεως να μας το γράψεις.Μέχρι τότε ΣΩΠΑ-ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥ, ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ(ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ)!!!!!!

Ανώνυμοςείπε...

ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΖΗΤΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΡΙΑΜ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ! Ιησούς:Έλληνες σκυλιά των Εβραίων! από τους ίδιους τους ευαγγελιστές Κήρυκας Μίσους, Διχασμού και Μισελληνισμού,!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ???? ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΩΦΙΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ! ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ! ΥΠΟΤΑΓΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ! ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΟΧΙ ΜΟΛΥΣΜΈΝΟ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ! ΤΣΑΜΠΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΆΖΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΊΡΝΕΙ! ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΙ 10 ΜΕΤΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !

Ανώνυμοςείπε...

μην χαλιέστε την πανάγια μυριαμ την π@διξε στα 15 της ο άλλος και είπαν οτι θα γεννήσει θεό τάχα! αν και ο θεός έκανε το άνθρωπο !!!! ζήτω το ισλάμ ζήτω ο γιαχαζουα! ... γιαυτό έγινε ετσι η χώρα!.

Ανώνυμοςείπε...

Συνεχίστε το βιολί σας, αλλά διαβάζοντας την Αγία Γραφή, ίσως μάθετε και ελληνικά......

Ανώνυμοςείπε...

Εβραϊκά ίσως, Ελληνικά δε νομίζω.. Α μιλάς για την μεταφρασμένη από τα Λατινικά, που είναι μετάφραση από τα εβραϊκά ξέχασα... Μπεεεε.. Πήγαινε αγόρασε μια παλαιά διαθήκη στα Λατινικά με ένα λεξικό να δεις τι λέει μέσα κ μετά μίλα γίδι..

Ανώνυμοςείπε...

Αυτοι που μισουν φαίνονται. Αυτοι που αγαπουν, επισεις.

Ανώνυμοςείπε...

χριστιανικη αγαπη δεν υπαρχει στην φυση! παρτε το χαμπαρι ο λαγος αμα δει λυκο φευγει δεν καθεται "να γυρισει κ το αλλο μαγουλο"
ηθικη υπαρχει , ανδρεια ναι ,ετσι καταλαβαινουμε οτι οι ιστοριουλες για χριστουλινο κ γιαχβεδουλη ειναι παραμυθακια για "μωρα" παιδια
ΥΓ επισης!!! μαθε ορθογραφια τουλαχιστον τα βασικα

Unknownείπε...

Ο αρθρογραφος εχει κανει σαλατα - εσκεμμενα (?) - την κοσμικη εξουσια πανω στους λαους που ασκουν τα θρησκευτικα συστηματα , με την προσωπικη βιωματικη πορεια και πιστη του καθε ελληνα ορθοδοξου χριστιανου.
Το μισος αυτο που εχει ο αρθρογραφος προφανως πηγαζει απο τα κειμενα των πρωιμων χριστιανικων αιωνων στα οποια περιγραφονται οι βανδαλισμοι και οι διωξεις εναντιον ελληνων εθνικων απο επωνυμους χριστιανους της εποχης εκεινης.

Και ενω στην ιστοσελιδα αυτη εχει ειδικη κατηγορια με συνομωσιολογικα και εσχατολογικα θεματα περι αρχαιων ερπετοειδων και αλλοειδων που κυβερνουν μυστικα τον πλανητη, απ`την αλλη κανει την παπια , και δεν συνδυαζει τις αρχαιες αυτες μασωνικες εοσφωρικες σεκτες οι οποιες σημερα διοικουν τον πλανητη.

Δυο μετρα και δυο σταθμα χρησιμοποιεις φιλε προς παραπλανηση - εσκεμμενα η οχι το αποτελεσμα συγχισης στους αδαεις αναγνωστες ειναι το ιδιο .
Η κλασσικη κατευθυνση των σημερινων αρχαιολατρων ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , αλλα αυτο ειναι αδικο και εναντιωνεται σε οσα διδαξαν οι αρχαιοι μας προγονοι που τοσο διατεινεστε πως λατρευετε.

Οταν κατανοησεις φιλε πως δεν γινεται να επιμενετε σε μια επιχειρηματολογια η οποια δεν εχει πλεον αντικρυσμα - και αυτο διοτι και να ζητηθει επισημως απο την κρατουσα εκκλησια μια συγνωμη για οσα εγιναν προ αιωνων δεν θα λυσει κανενα σημερινο προβλημα - και οταν επισης καταλαβουν ολοι οι δηλωμενοι τεκτονες αρχαιολατρες πως οσοι ελληνες ορθοδοξοι εχουν πραγματικη πιστη ειναι ανικητοι και απεχουν απο οποιοδηποτε συστημικο κολπο αυτοι ειναι πραγματικοι μαχητες , τοτε θα ειναι πολυ καλιτερα για ολους .

Καιρος να σταματησει αυτο το μισος ο ρατσισμος και η απαξιωση εναντιον μας που προερχεται απο πολλαπλες διευθυνσεις , το εχουμε υποστει για πολλους αιωνες απο δηθεν προοδευτικους αθεους και αλλους ηλιθιους οι οποιοι θεωρουν οτι ειναι αρκετα ισχυροι εναντιον μας, μα δεν ειναι παρα ανικανοι νοητικως διοτι η πιστη, τα ιδανικα οι αξιες κι ο νους δε νικιεται .

Καιρος ειναι πλεον να ενωθουμε ολοι οι ελληνες διοτι οσα ερχονται να μας επιβαλλουν σε λιγο καιρο οι εξουσιαστες αυτου του πλανητη δεν θα κανουν διακρισεις μεταξυ χριστιανων η μη, αλλα θα επιβληθουν δια ροπαλου για ολους.

Η διχονοια κια το μισος δεν ωφελησε ποτε κανεναν.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications