Παπάδες εκτός νόμου!  αρπάζουν απο το κράτος τους πιστούς και κάνουν και  θαύματα κατά καιρούς για πιο πολύ κονομά,!
Παπάδες εκτός νόμου!  αρπάζουν απο το κράτος τους πιστούς και κάνουν και  θαύματα κατά καιρούς για πιο πολύ κονομά,!

Στη χώρα μας υπάρχουν, περίπου, 10.000 ιερείς. Κατά προσέγγιση ο αριθμός, ίσως είναι και περισσότεροι. Κανένας υπουργός δεν έχει δείξει ποτέ την ίδια θρησκευτική προσήλωση στην καταμέτρηση των ιερέων, μ' εκείνη που δείχνει όταν μετράει τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους. Αυτοί οι 10.000 άνθρωποι αμοίβονται από το Δημόσιο, δηλαδή από τους υπέμετρους φόρους που μας επιβάλλουν. Και τους πληρώνουμε όλοι αυτούς τους μισθούς.

Οι ιερείς εξαιρούνται από διαθεσιμότητες, αξιολογήσεις και, φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση ένας ιερέας να είναι επίορκος. Προς Θεού. Εκείνα τα καφέ και μπλε χαρτονομίσματα που μ' έναν μαγικό τρόπο εξαφανίζονται κάπου μέσα στα ράσα σε κάθε κηδεία, γάμο, βαφτήσι και μνημόσυνο, προφανώς προβλέπονται από κάποιο νόμου του Υψίστου...

Η εκκλησία εδώ και πολλά χρόνια έχει πάψει να έχει τον ποιμενικό χαρακτήρα που ίσως είχε παλαιότερα. Πλέον είναι μια μεγάλη επιχείρηση με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα, προϊόντα και κάθε λογής αξεσουάρ. Πουλά, εκτός από ελπίδα για τη μετά θάνατο ζωή, κομπολόγια, εικονίσματα κάθε μεγέθους, κομποσκοίνια, φυλαχτά, σταυρουδάκια, ενθύμια, κάρτ ποστάλ, και εκτός αυτών πουλάει και σωτηρία.

Τα έσοδα της εκκλησίας από όλες αυτές τις δραστηριότητες αλλά και από πολλές άλλες είναι απίστευτα υψηλά. Δεν ξέρω ακριβώς πόσα και δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που έχει μια ξεκάθαρη εικόνα διότι τα διάφορα έσοδα κρύβονται πίσω από κάθε εκκλησία, κάθε ναό, μοναστήρι και επιχείρηση. Αυτό που όμως είναι το πιο σημαντικό είναι πως αυτά τα έσοδα είναι αφορολόγητα!

μέσα σε όλα αυτά καμιά δίκη για εξαπατήσεις ιερές άπατες με μόνο ένα στόχο το κέρδος με τα δηθεν θαύματα!
ΘΑΥΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ; ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ! φυσικά άμα πεις τίποτα θα σε πουν οτι είσαι του σατανά ! ακομα και οι πιστοί (πρόβατα οπως γίνεται πάντα απο θρησκείες έως κόμματα που θα τους σώσουν! )

Η εκκλησία δεν πληρώνει ούτε ευρώ για τα έσοδα που έχει.
Με άλλα λόγια, η επιχείρηση που λέγεται εκκλησία έχει τρομακτικά κέρδη, αφορολόγητα, αλλά εμείς, οι πολίτες κάθε θρησκείας ή μη, πληρώνουμε τους πωλητές της (ιερείς) από τους φόρους μας.

Στη χώρα αυτή έχουμε ανεξιθρησκία και υπάρχουν παραπάνω από μία θρησκείες. Συνεπώς με αυτή τη λογική θα έπρεπε να πληρώνει το κράτος και τους ιερείς των άλλων θρησκειών. Πράγματι το κράτος αποφάσισε να πληρώνει και τους μισθούς των μουσουλμάνων ιερέων. Γιατί το έκανε αυτό; Για να μαζέψει ψήφους; Όχι μιας και οι μουσουλμάνοι δεν είναι και τόσοι πολλοί ακομα!. Για να είναι όλες οι θρησκείες ίσες; Όχι διότι τότε θα έπρεπε να κάνει το ίδιο και στους καθολικούς ιερείς και σε όλους τους άλλους. Τότε γιατί το έκανε; Διότι αν δεν τους πλήρωνε αυτό θα τους πλήρωνε η Τουρκία και θα είχε ακόμα ένα πάτημα στην Ελλάδα.

Το θέμα όμως εξακολουθεί να παραμένει πως πληρώνουμε για πράγματα που δεν πιστεύουμε. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε χρήματα για δάσκαλους που είναι απείρως σημαντικότεροι από ότι οι παπάδες, οπότε ποιούς πρέπει να πληρώσουμε; Τους πωλητές μιας από τις μεγαλύτερες και πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα ή τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας;

Αλλά είναι και κάτι ακόμα που ξεχνάμε.
Η θρησκεία δεν είναι το ίδιο πράγμα με τις τέχνες, τον αθλητισμό, την άμυνα ή οτιδήποτε άλλο χρηματοδοτεί το κράτος με τα χρήματά μας. Η θρησκεία είναι μια αρχαία συλλογή δεισιδαιμονιών που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Το γεγονός πως τις δεισιδαιμονίες αυτές τις πιστεύει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε καμία περίπτωση δεν τις κάνει αληθινές.

(στην ετικέτα θρησκείες υπάρχουν τόσα ποστ για την μέγα απατη ! την θρησκεία με αποδείξεις ! για όλες της θρησκείες! φυσικά για τους πιστούς και κολλημένους αυτά ειναι σατανικά πράγματα!. εγώ πάντως έψαξα να βρω αν ειναι αλήθεια τα παραμυθάκια που μας έμαθαν μικρά, τελικά δεν ειναι!)

Χριστιανικό εμπόριο ελπίδας, Παναγία η Ιεροσολυμίτισσα

Συνεπώς είναι θεμιτό να χρηματοδοτεί το κράτος αυτό που πιστεύει πως είναι χρήσιμο για τη κοινωνία, αλλά τα κριτήρια γι’ αυτό θα πρέπει να είναι τι είναι πραγματικό και τι φανταστικό. Αν η πλειοψηφία των Ελλήνων πίστευε στις νεράιδες, αυτές δεν θα ήταν πιο αληθινές από ότι είναι σήμερα και η χρηματοδότηση μιας νεραϊδοθρησκείας δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα.

πλουσιότερες επιχειρήσεις της Ελλάδας στο όνομα ενός φανταστικού ουράνιου πατερούλη!! μιας μαμάς! και ενός δηθεν γιου!

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!! ΣΤΗΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ
Ο ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ! ΠΡΟΣ ΚΕΡΔΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!
Ιησούς του Ναυή, Εβρ. יְהוֹשֻׁעַ

Η θρησκεία είναι κάτι σαν το λίπος στη φυσική-του κατάσταση ο νους είναι ελεύθερος θρησκευτικών δοξασιών,

Ο Χριστιανισμός επιβλήθηκε στην Ελλάδα δια της βίας, (ΒΛΕΠΕ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ) με το κλείσιμο των ειδωλολατρικών ναών το 391, το κλείσιμο των φιλοσοφικών σχολών το 529, τη συστηματική καταστροφή αναρίθμητων θησαυρών της αρχαίας τέχνης, το κάψιμο βιβλίων φιλοσοφίας. (ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΉΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΙΑΣ!)

διδασκαλίες δυο επιφανών Πατέρων της Εκκλησίας οι θεωρητικοί της ιεράς εξέτασης , ακολουθώντας τα λογία του Ιησού,

:Εντολή νέα σας δίδω, να αγαπάτε αλλήλους, καθώς εγώ σας αγάπησα, έτσι να αγαπάτε κι εσείς ο ένας τον άλλον. Από αυτό θα ξέρουν όλοι ότι είσθε μαθητές μου, εάν δηλαδή έχετε αγάπη μεταξύ σας («κατά Ιωάννη»
«Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς πού δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου» («κατά Λουκά» ιθ΄27).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications