ΦAIH ΚΟΡΔΑ | Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια!!

Λίγο έλειψε να ΣΚΟΤΩΘΕΙ - Πάγωσε Λιάγκας...(άσχετο φώτο πολύ σοβαντισμένο, λίγο και το photoshop θεά!μόνο μην την δεις πρωί και νομίζεις οτι ήσουν με άλλη εχθές! )

Η Φαίη σε πανικό. Με δάκρυα στα μάτια πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο και τον παρακαλούσε να γυρίσει στο σπίτι τους. Ο Λιάγκας τα έχασε στην αρχή αφού από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής η γυναίκα του με τρεμάμενη φωνή έδειχνε να υποφέρει πολύ. "Παραλίγο να σκοτωθώ" του είπε και ο παρουσιαστής πάγωσε. Έχασε το χρώμα του και πέρασε αρκετή ώρα να συνέλθει από το σοκ.

Ο Γιώργος μαζί με τον μεγάλο γιο του, Γιάννη είχαν φύγει από νωρίς από το σπίτι για να βρεθούν στην πρεμιέρα της παράστασης "Σρεκ, το μιούζικαλ". Ο Γιαννάκης ήθελε πολύ να δει έναν από τους αγαπημένους του ήρωες και ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να του χαλάσει το χατίρι. Έτσι έφυγαν και άφησαν τη Φαίη στο σπίτι μαζί με το μωρό.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το περιοδικό YES, έβαλε τον μικρό Δημήτρη για ύπνο και αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον άντρα της και τα παιδιά της. Οι γιορτές πλησιάζουν και ήταν η καλύτερη ευκαιρία, αφού είχε το χρόνο, να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κατέβηκε γρήγορα στην αποθήκη, πήρε τις κούτες και ανέβηκε όλο χαρά στο σπίτι. Ήθελε να τελειώσει γρήγορα για να δουν το σπίτι στολισμένο όταν θα γύριζαν ο Γιώργος με τον Γιάννη.

Η λάθος κίνηση
Κι ενώ όλα κυλούσαν σύμφωνα με το... σχέδιό της, μία λάθος κίνηση αποδείχτηκε μοιραία. Η Φαίη είχε ανεβεί πάνω σε μια καρέκλα για να τοποθετήσει τις μπάλες και τα παιχνίδια, αλλά δεν έκανε σωστό υπολογισμό κι έπεσε άσχημα στο πάτωμα.

Για αρκετά λεπτά δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί. Πονούσε πάρα πολύ στη σπονδυλική της στήλη και από τον πόνο έβαλε τα κλάματα. Έκανε μία προσπάθεια να σηκωθεί, αλλά αυτό ήταν μάταιο. Την έλουσε κρύος ιδρώτας. Έτρεμε μήπως είχε πάθει μεγάλη ζημιά, αφού δεν ένιωθε τα πόδια της. Και το χειρότερο; Ήταν μόνη στο σπίτι και δεν μπορούσε καν να φτάσει στο τηλέφωνο για να ειδοποιήσει τον Γιώργο.

Αυτά τα λεπτά τις φάνηκαν αιώνες. Όταν άρχισε σιγά σιγά να νιώθει τα πόδια της κινήθηκε με μεγάλο κόπο προς το μέρος που είχε αφήσει το τηλέφωνό της. Ο πόνος στη μέση ήταν αφόρητος και η Φαίη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Κατάφερε έπειτα από προσπάθεια να πιάσει το κινητό και να πάρει τηλέφωνο τον Γιώργο. Εκείνος αμέριμνος παρακολουθούσε την παράσταση και έπαθε σοκ όταν άκουσε στην άλλη άκρη της γραμμής τη Φαίη να κλαίει με αναφιλητά. "Γύρνα πίσω. Παραλίγο να πεθάνω" του είπε και τα λόγια της τον άφησαν άναυδο. Δεν ήξερε τι είχε γίνει και δεν μπορούσε να καταλάβει αφού η Σκορδά από τους πόνους και τα δάκρυα δεν μπορούσε να μιλήσει παραπάνω.

Στο πάτωμα
Έφυγε άρον άρον από το θέατρο μαζί με τον Γιάννη και έτρεξε αμέσως για το σπίτι τους. Ούτε που κατάλαβε πώς έφτασε στη Βούλα. Μπαίνοντας στο σπίτι βρήκε τη Φαίη ακόμη ξαπλωμένη στο πάτωμα. Μπορεί ο πόνος να είχε υποχωρήσει αλλά εκείνη δεν είχε συνέλθει από το σοκ. Με το που είδε τον άντρα και το γιο της έβαλε πάλι τα κλάματα. Ο Γιώργος έτρεξε δίπλα της και την αγκάλιασε. Εκείνη κατάφερε επιτέλους να του εξηγήσει τι είχε συμβεί. Ήταν καλύτερα. Ο εφιάλτης τελείωνε και η Φαίη στάθηκε ξανά στα πόδια της.

Eσπευσμένα στο νοσοκομείο
Ο Λιάγκας δεν μπορούσε να ησυχάσει αν και η Φαίη έδειχνε ότι είναι καλύτερα. Την πήγε στο νοσοκομείο για να βγάλει από το μυαλό του οποιαδήποτε αμφιβολία. Ευτυχώς οι ακτινογραφίες της ήταν πολύ καθαρές και ο Γιώργος ηρέμησε. Απλώς το τράνταγμα στη μέση ήταν πάρα πολύ δυνατό και οι πόνοι δεν θα υποχωρούσαν τόσο εύκολα. Μάλιστα υπήρχε η σκέψη να έμενε στο σπίτι η Φαίη την επόμενη μέρα για να ξεκουραστεί και να συνέλθει, όμως εκείνη ήταν ανένδοτη. Κι έτσι έδωσε κανονικά το επόμενο πρωί το "παρών" στο πλατό της εκπομπής...

takalyteraedw.blogspot.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications