ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ FOLEY ΑΠΟ ΤΗΝ CIA~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ FOLEY ΑΠΟ ΤΗΝ CIA~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!

Όλους αυτούς τους ηθοποιούς που βάζουν συνέχεια και σε διαφορετικά σενάρια με διαφορετικούς ρόλους το κάνουν επίτηδες για να δουν πόσο πρόβατα είναι ο κόσμος που τα βλέπει και δεν παίρνει είδηση ή λέτε να τους βάζουν άθελα τους επειδή δεν έχουν άλλους πιο έμπιστους;;

τι να περιμένει όμως κάνεις όταν δεν ενδιαφέρουν κανένα πάρα ελάχιστους μόνο,όταν βλέπεις βίντεο της Μενεγακη ,rihanna να έχουν δις προβολές και τέτοια διαφωτιστικά βίντεο έχουν ελάχιστες τότε αναρωτιέται κάνεις μήπως τελικά καλά κάνουν; αφου η συντριπτική πλειοψηφία ειναι πρόβατα σε αυτό τον κόσμο!

ξέρουν οτι τα ΜΜΕ εφημερίδες ιστοσελίδες τους δουλεύουν αλλα τους αρέσει!! πως θα σταματήσουν να δουλεύουν τον κόσμο;; αν δεν αλλάξει ο κόσμος δεν θα αλλάξουν και αυτοί και για του λογού το αληθές όλες οι σελίδες και blog που τον δουλεύουν έχουν απήχηση! αυτά βλέπουν και λένε τελικά οτι ο κόσμος ειναι ένα μάτσο πρόβατα,που καταπίνουν αμάσητα οτι τους ταΐζουν , (φιλικά)

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(σημείωση για το ΛΑΝΤΕΝ o Μπιν Λάντεν δεν υπήρξε ποτέ .ήταν σχέδιο της ελίτ (2013/09) στα πρώτα βήματα του blog, το είχαμε πει απο την πρώτη στιγμή σε αυτό το blog αλλα ποιον ενδιαφέρει?)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications