Πες μου πώς κοιμάσαι με τη γυναίκα σου, να σου πώ αν σ΄αγαπάει !
Πες μου πώς κοιμάσαι με τη γυναίκα σου, να σου πώ αν σ΄αγαπάει !

Έχετε παρατηρήσει ότι μετά από έναν καβγά με τον/την σύζυγο/σύντροφο κοιμάστε και οι δύο ανάσκελα; Έχετε προσέξει ότι μετά από μια ρομαντική ευχάριστη μέρα τα σώματά σας ....

περιπλέκονται στον ύπνο; Σύμφωνα με τους ειδικούς λοιπόν, ο τρόπος που κοιμόμαστε με το έτερον ήμισυ, δείχνει την ποιότητα της σχέσης μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ

ΣΤΑΣΗ 1 ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΠΛΑΤΗ, ΑΛΛΆ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ

ΣΤΑΣΗ 1 ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΠΛΑΤΗ, ΑΛΛΆ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ
Το ζευγάρι που επιλέγει αυτή τη στάση, διατηρεί τον προσωπικό του χώρο, χωρίς να έχει χάσει τον επαφή. Δείχνει ένα ζευγάρι δυναμικών ανθρώπων, που έχουν χωριστές ζωές, αλλά και μια υγιή και σταθερή σχέση.
Η στάση αυτή δείχνει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο.
Οι άνθρωποι που κοιμούνται έτσι, βρίσκονται πολλές ώρες μαζί και δεν αποχωρίζονται ο ένας τον άλλο για μεγάλα διαστήματα.

ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΠΛΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ

ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΠΛΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ
Η στάση αυτή δείχνει ότι κάτι πάει λάθος στη σχέση.
Αποκαλύπτει την ανάγκη των δύο για μεγαλύτερη ελευθερία. Εαν το σώμα σε αυτή τη στάση είναι διπλωμένο σφιχτά, υπάρχει πρόβλημα.
Αν τα χέρια είναι διπλωμένα, αλλά το σώμα χαλαρό, μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλος σεβασμός στο ζευγάρι.

ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΠΕΤΩΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΠΕΤΩΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ
Το ζευγάρι που κοιμάται σε αυτή τη στάση, θέλει προστασία της ιδιωτικής του ζωής, έχει εμπιστοσύνη το ένα μέλος στο άλλο και το αίσθημα της ζήλειας είναι πολύ μειωμένο.
Ασχολούνται πολύ με την καθημερινότητα, γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλο και αποδέχονται ο ένας τον άλλο. Ζουν μια αρμονική ζωή και σ@ξουαλικά.

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ
Για τους ειδικούς στη γλώσσα του σώματος, αυτή είναι μια στάση που δείχνει έντονη επιθυμία και πάθος.
Είναι πολύ συνηθισμένη στάση στην αρχή μιας σχέσης. Αν συνεχίζεται και μετά το πρώτο πάθος, δείχνει την έντονη ζήλεια αυτού που την επιδιώκει.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
Το άτομο που παριστάνει το κουτάλι (εδώ, ο άντρας), όταν κοιμάται έτσι, δείχνει ότι προστατεύει και καθοδηγεί το ταίρι του. Μερικές φορές όμως, υποδηλώνει αβεβαιότητα και ανασφάλεια στη σχέση.

ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
Ο ύπνος σε αυτή τη στάση υποδηλώνει μια πολύ αρμονική σχέση, δέσμευση, στοργή και αγάπη. Αυτός που καταφεύγει στο στέρνο του άλλου, δείχνει βαθιά αγάπη κι αυτός που τυλίγει τα χέρια του, ότι θέλει να επεκτείνει την προστασία.

ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΣΗ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΣΗ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
Αυτή δεν είναι μια καλή στάση για το ζευγάρι.
Δείχνει την επιθυμία του ενός να πάρει "το πάνω χέρι στη σχέση". Αν το άλλο άτομο παραμένει σε εμβρυική σχέση, δείχνει ότι πιστεύει στην επιτυχία της σχέσης και στο ξεπέρασμα προβλημάτων.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ
Η στάση αυτή δείχνει ότι υπάρχει αγάπη στη σχέση, αλλά και διαφορές. Μπορεί να σημαίνει ότι το ζευγάρι ζει με άγχος, πίεση στη δουλειά ή σημαντικές αλλαγές.
Το άτομο που έχει τα χέρια πάνω από το κεφάλι (στην παραπάνω εικόνα η γυναίκα) δείχνει πείσμα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
Η στάση αυτή αποκαλύπτει μια αυθόρμητη και άνετη σχέση. Το άτομο που βάζει το χέρι πάνω στο σώμα του άλλο, ενώ είναι ανάσκελα, δείχνει ότι αισθάνεται άνετα με την παρουσία του και προσπαθεί να ανακαλύψει αν όλα πάνε καλά.

ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ

ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ
Η στάση αυτή δηλώνει ότι ο άντρας θα ήθελε τη γυναίκα του πιό τρυφερή. Υπάρχει αγάπη, αλλά η γυναίκα είναι απορροφημένη στα δικά της και ο άντρας θα ήθελε να του αφιερώνει περισσότερο χρόνο. Είναι μια στάση που συνηθίζεται σε ζευγάρια με μικρά παιδιά, στα οποία η γυναίκα δίνει τον εαυτό της.

πηγή

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications