Λάκης Λαζόπουλος: Στημένη η δολοφονία Φύσσα. Αθώα η Χρυσή Αυγή!! video
Λάκης Λαζόπουλος: Στημένη η δολοφονία Φύσσα. Αθώα η Χρυσή Αυγή

μόνο οι αποβλακωμένοι δεν βλέπουν τα αυτονόητα!

"Στην Ελλάδα τα γεγονότα στήνονται". Ο Ρουπακιάς δεν έφευγε, αλλά περίμενε εκεί μέχρι να τον συλλάβουν. Λάκης Λαζόπουλος,

μήπως διαβάζει το blog αυτό;; τι λέγαμε το Σεπτέμβριο!!

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ "ΝΑΖΙ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΚΤΛ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΙΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Μιχαλολιακος–>: Ελα Ρουπακια επειδή εχω 15αρια στις δημοσκοπησεις και στις ευρωεκλογες θα παρουμε πανω απο 20% και ο Κασιδιάρης πεταει δημοσκοπικα στο Δημο της Αθηνας σκέφτομαι να κανω μια δολοφονια για να αυτοκτονήσω πολιτικα επειδή…βαριέμαι τι να κανω!

Ρουπακιας–> Φοβερη ιδεα Αρχηγε τι να κανω;

Μιχαλολιακος–> Παρ’ολοπου μας βριζουν όλα τα καναλια, εφημεριδες ,μπλογκς , ραδιοφωνα,δημοσιογραφοι ως φασιστες,ναζιστες,εγκληματιες εγω παρ’ολα αυτά τρεμω και δεν μπορω να…κοιμηθώ τα βραδια από έναν ονοματι Φυσσα που ζητημα είναι αν τον γνωριζουν πανω από 200 ατομα…Οντως αισθανομαι …απειλη από τον Φυσσα παρ’ολο που δεν τον ξερει κανενας!

Ρουπακιας–> Τι θες να κανω Αρχηγε;

Μιχαλολιακος—> Ετσι όπως εισαι χυμα και ανοργάνωτα παρε ένα μαχαιρι και χωρις να φορεσεις κουκουλα,Full face, κρανος, περουκα η οτιδήποτε άλλο παρε το δικο σου αυτοκινητο με τις νομιμες πινακίδες κυκλοφοριας και τραβα μεσα στον κοσμο ώστε να σε αναγνωρισουν περισσοτεροι αυτόπτες μαρτυρες και τραβα να μαχαιρώσεις αυτόν τον Φυσσα

Ρουπακιας–> Μα καλα αυτος είναι 11 χρονια νεοτερος μου, πιο θηριωδης, πιο μυωδης πολύ ψηλότερος από εμενα δεν είναι πιο ευκολο να τον σκοτωσουμε με πιστολι που είναι πιο ευκολο στη χρηση του από τα …”πολλα” οπλα που εχουμε;

Μιχαλολιακος—> Εγω θελω με μαχαιρι και να εχεις ερθει πρωτα σε συμπλοκή μαζι του και προσεξε να το κανεις όταν δεις κοντας σου αστυνομικούς της ΔΙΑΣ για να είναι πιο ευκολο να σε πιασουνε.

Ρουπακιας–> Ρε Αρχηγε τι πανεξυπνη ιδεα ποιυ εχεις;

Μιχαλολιακος—> Επισης αν εχεις οτιδήποτε υλικο του κομματος σπιτι σου αφησε το εκει μην πεταξεις τιποτα ώστε αν σε πιασουνε να σε συνδεσουνε αμεσα με την χρυση αυγη και να μας κλεισουν φυλακη!

Ρουπακιας–> Καλα Αρχηγε τι…πανεξυπνο και …”οργανωμενο” σχεδιο που σκεφτηκες εσυ πρεπει να γραφτεις στο βιβλιο Γκιννες για την ”καλυτερη οργανωμενη δολοφονια του κοσμου

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ IQ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ! Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ!ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ , ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΥΠΝΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΓΙΑΥΤΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ! ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?

ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ ΒΙΝΤΕΟ κουμμουνιστής ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ σκότωσε κουμμουνιστή ΦΥΣΣΑ!!αφου πήγε στην χ.α!! ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!

2014/01Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

τα πρόβατα θέλουν σκύλους και λύκους για να μένουν στο μαντρί!
Ο πασίγνωστος και πανίσχυρος Εβραίος, Ντέιβιντ Χάρις είναι σήμερα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κοινότητας. Είναι το πρόσωπο που πριν περίπου έναν χρόνο ζήτησε προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά- με τον οποίον διατηρούν ιδιαίτερα στενές σχέσεις-να κλείσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να στείλει τα στελέχη της πακέτο στη Δικαιοσύνη(ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!)
ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ BLACKWATER ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!

ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΣ TV ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ!!ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ....!

κάτω οι ναζι ουγκ !! καμιά σωτηρία αυτός ο λαός διότι ειναι πρόβατο,

μια μικρή ερευνά να κάνει κάποιος έξυπνος το βλέπει στο ίντερνετ, εδώ έβγαλαν την κομμουνιστρια ΔΟΥΡΟΥ! ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΆΡΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΒΡΑΙΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!!

βλέπε τον Μπουταρη πχ αν ρωτήσεις 100 Θεσσαλονικιούς οι 90 θα πουν δεν το ψήφησα εγώ! , αλλα τι να περιμένει κάνεις μήπως και εδώ μέσα στο ίντερνετ τα ίδια δεν κάνετε? οπού σας ταΐζουν σανό πάτε, οπως έχω πει παλιότερα πάω στοίχημα οτι ο ρουπακιάς κάνει διακοπές στις Μπαχάμες και δεν ειναι φυλακή με τα λεφτά που του έδωσαν για την δουλειά,έχω εντοπίσει 5-6 ιστοσελίδες του συστήματος που το μόνο που κάνουν ειναι πλύση εγκεφάλου και όμως απίστευτη προώθηση και κόσμο τελειωμένος λαός,,,, σε καμιά 50αρια χρονιά ζήτημα να ειναι αν υπάρχουν Ελληνες στην Ελλάδα, και όσοι θα ειναι θα ειναι πουλημένα τομάρια,,, εξου και η κρίση να μην κάνουν παιδιά και τάχα λαθρο ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΑ,,,, ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ,,,,εδώ τα λέμε ως έχουν όχι οπως άλλοι, που τρέμουν μην χάσουν κόσμο ετσι τα έχουν με όλους καλά! τακτική δεν λέμε κατά η οτι και οι κομμουνιστες κατά μόνο σε αυτούς που ειναι η ώρα να φύγουν,

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications