Μάρτυρες του Ιεχωβά και ο  μεγάλος κατακλυσμός του Νώε!
Μάρτυρες του Ιεχωβά και ο  μεγάλος κατακλυσμός του Νώε!

ΕΞΩ από την κιβωτό, οι άνθρωποι συνέχιζαν τη ζωή τους όπως και πριν. Εξακολουθούσαν να μην πιστεύουν ότι θα ερχόταν ο Κατακλυσμός. Ποτέ δεν θα είχαν γελάσει περισσότερο. Αλλά γρήγορα τους κόπηκε το γέλιο.

Φοβισμένοι άνθρωποι και ζώα περιβάλλονται από τα νερά του κατακλυσμού
Εντελώς ξαφνικά, άρχισε να πέφτει νερό. Έπεφτε από τον ουρανό όπως ρίχνεις νερό με έναν κουβά. Ο Νώε είχε δίκιο! Αλλά τώρα ήταν πολύ αργά για να μπει οποιοσδήποτε άλλος μέσα στην κιβωτό. Ο Ιεχωβά είχε κλείσει την πόρτα πολύ καλά.

Σε λίγο, όλα τα χαμηλά μέρη της γης είχαν σκεπαστεί. Το νερό είχε σχηματίσει μεγάλα ποτάμια. Έσπρωχνε δέντρα, κυλούσε μεγάλες πέτρες και έκανε πολύ θόρυβο. Οι άνθρωποι φοβούνταν. Σκαρφάλωναν σε πιο ψηλά μέρη. Αχ, πόσο θα ήθελαν να είχαν ακούσει τον Νώε και να είχαν μπει στην κιβωτό όταν η πόρτα ήταν ακόμη ανοιχτή για αυτούς! Αλλά τώρα ήταν πια πολύ αργά.

Το νερό ανέβαινε ολοένα και περισσότερο. Επί 40 μέρες και 40 νύχτες δεν σταματούσε να πέφτει από τον ουρανό. Άρχισε να ανεβαίνει στις βουνοπλαγιές και σύντομα σκέπασε ακόμη και τα πιο ψηλά βουνά. Έτσι λοιπόν, όπως ακριβώς είχε πει ο Θεός, όλοι οι άνθρωποι και τα ζώα που είχαν μείνει έξω από την κιβωτό πέθαναν. Όλοι, όμως, όσοι βρίσκονταν μέσα ήταν ασφαλείς.

Ο Νώε και οι γιοι του είχαν κάνει καλή δουλειά όταν έφτιαχναν την κιβωτό. Το νερό τη σήκωσε ψηλά και τώρα αυτή έπλεε στην επιφάνεια του νερού. Τελικά, κάποια μέρα, όταν σταμάτησε η βροχή, άρχισε να λάμπει ο ήλιος. Τι θέαμα ήταν αυτό! Παντού υπήρχε μόνο ένας μεγάλος ωκεανός. Και το μοναδικό πράγμα που μπορούσε να δει κανείς ήταν η κιβωτός που έπλεε στην επιφάνεια.

Η κιβωτός πλέει στην επιφάνεια του νερού
Οι γίγαντες δεν υπήρχαν τώρα. Δεν θα τριγύριζαν πια στη γη κάνοντας κακό στους ανθρώπους. Όλοι τους είχαν πεθάνει, μαζί με τις μητέρες τους και τους υπόλοιπους κακούς ανθρώπους. Αλλά τι συνέβη στους πατέρες τους;

Οι πατέρες των γιγάντων δεν ήταν πραγματικοί άνθρωποι όπως εμείς. Ήταν άγγελοι που είχαν κατέβει για να ζήσουν ως άνθρωποι στη γη. Γι’ αυτό, όταν ήρθε ο Κατακλυσμός, δεν πέθαναν μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Έπαψαν να χρησιμοποιούν τα ανθρώπινα σώματα που είχαν φτιάξει και επέστρεψαν στον ουρανό ως άγγελοι. Αλλά τώρα δεν τους επιτρεπόταν πια να είναι μέρος της οικογένειας των αγγέλων του Θεού. Έτσι λοιπόν, έγιναν άγγελοι του Σατανά. Στην Αγία Γραφή ονομάζονται δαίμονες.

Ο Θεός έκανε τώρα να φυσήξει άνεμος και τα νερά άρχισαν να κατεβαίνουν. Πέντε μήνες αργότερα, η κιβωτός κάθησε στην κορυφή ενός βουνού. Πέρασαν πολλές μέρες ακόμη, και εκείνοι που ήταν μέσα στην κιβωτό μπορούσαν να κοιτάζουν έξω και να βλέπουν τις κορυφές των βουνών. Τα νερά κατέβαιναν όλο και πιο πολύ.

Τότε ο Νώε άφησε ένα μαύρο πουλί, που το λένε κοράκι, να βγει έξω από την κιβωτό. Αυτό πετούσε για λίγο και κατόπιν επέστρεφε, επειδή δεν μπορούσε να βρει κατάλληλο μέρος για να σταματήσει. Συνέχισε να το κάνει αυτό, και κάθε φορά που επέστρεφε ξεκουραζόταν πάνω στην κιβωτό.

Περιστέρι
Ο Νώε ήθελε να ξέρει αν τα νερά είχαν υποχωρήσει από τη γη, γι’ αυτό έστειλε κατόπιν έξω από την κιβωτό ένα περιστέρι. Αλλά και το περιστέρι επέστρεψε επειδή δεν βρήκε μέρος να μείνει. Ο Νώε το έστειλε δεύτερη φορά και αυτό επέστρεψε με ένα φύλλο ελιάς στο ράμφος του. Με αυτόν τον τρόπο, ο Νώε κατάλαβε ότι τα νερά είχαν χαμηλώσει πολύ. Ο Νώε έστειλε τρίτη φορά το περιστέρι και, τελικά, αυτό βρήκε στεγνό μέρος για να παραμείνει εκεί.

Ο Θεός μίλησε τώρα στον Νώε, λέγοντας: “Βγες από την κιβωτό. Πάρε ολόκληρη την οικογένειά σου και τα ζώα μαζί σου”. Είχαν μείνει στην κιβωτό πάνω από έναν ολόκληρο χρόνο. Μπορούμε, λοιπόν, να φανταστούμε πόσο χαρούμενοι ήταν όλοι που βγήκαν και πάλι έξω και ήταν ζωντανοί!

-ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ, ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;------

σαν παραμύθι για μικρά παιδιά!!! και τι έτρωγαν τα ζώα και οι άνθρωποι στην κιβωτό;;;;; και ο θεός μίλησε στο Νώε; και τα ζώα πως και δεν έφαγαν το ένα το άλλο; κάλο το παραμύθι μόνο που ειναι για παιδάκια

τώρα αν κάποιοι αρέσκονται σε παραμυθία δικαίωμα τους ! οπως και δικαίωμα μου να μην μείνω παιδί στο μυαλό! οπως και σε παλιότερα ποστ έχουμε πει τι ήταν οι γίγαντες και οι θεοί.

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Tα λογικά ερωτήματα που θέτει ο αρθογράφος έχουν απάντηση το θέμα είναι αν κάποιος έχει αναζητήσει τις απαντήσεις η απλώς διαφωνεί για να διαφωνεί .Και κάτι ακόμα γιατί αυτό το γεγονός που περιγράφετε στη βίβλο να είναι παραμύθι και όχι πραγματικότητα ?

ειναι παραμύθι διότι δεν υπήρχε καν ουδέποτε τέτοια ιστορία. ειναι κλεμμένες ιστορίες και μαγειρεμένες απο τους Εβραίους! οτι έγινε καταστροφή έγινε αλλα όχι απο θεό! που ειναι κλεμμένος και αυτός! έχει απαντηθεί

Vimanas αληθινό Star Wars 5000 χρόνια πριν! ποιοι θεοί Δαρβίνος και πράσινα άλογα! post για λίγους! μέρος πρώτο,
http://mhnpetaslefta.blogspot.com/2014/07/vinamas-star-wars-5000-xronia-prin.html

αρχαία τεχνολογία που ξεπερνά την σημερινή, κατέστρεψε τον τότε κόσμο! αληθινό Star Wars 5000 χρόνια πριν! δεύτερο μέρος,
http://mhnpetaslefta.blogspot.com/2014/07/arxaia-texnologia-pou-katestrepse-ton-kosmo.html

και σε αλλα πολλά ποστ που δείχνουν οτι όλες αυτές οι ιστορίες ειναι κλεμμένες απο τους Σουμέριους. πάντα κομμένες και ραμμένες στα μετρά τους. αλλα στην Ελλάδα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ,
σε βρίζουν και απο πάνω !

Σωμφωνω μέ Ελευθερο Αετό.,ετσι είναι καί οχι μόνο.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications