Η τερατώδης αύξησης του καρκίνου ειναι από εμβολιασμούς! αν δεν αντέχεις και νομίζεις οτι ζεις σε αγγελικό κόσμο μην το διαβάσεις!
Η τερατώδης αύξησης του καρκίνου ειναι από εμβολιασμούς! αν δεν αντέχεις και νομίζεις οτι ζεις σε αγγελικό κόσμο μην το διαβάσεις!

Ο κύριος λόγος, αν όχι η μόνη αιτία της τερατώδης αύξησης του καρκίνου ειναι από εμβολιασμούς!! Δρ Robert Bell, πρώην αντιπρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Έρευνας για τον Καρκίνο . Βρετανικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο

840 κορίτσια, νεκρά μετά από τη χορήγηση του εμβολίου Gardasil

Donald W. Scott, εκδότης του The Journal Εκφυλιστικές Παθήσεις («Το Ημερολόγιο των εκφυλιστικών ασθενειών») και συνιδρυτής της «Η κοινή αιτία, Ιατρικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών" (η ιατρική έρευνα θεμέλιο της κοινής αιτίας) ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΧΟΥΝ MYCOPLASMA, ΒΑΚΤΗΡΙΑ που καταστρέφουν τα κυτταρικά τοιχώματα.

ΓΕΓΟΝΟΣ: Πριν το εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας, δεν υπήρξε ποτέ ιός προήλθε από ένα άλλο είδος, που είχε εγχυθεί σκόπιμα σε ανθρώπους!!.
ΓΕΓΟΝΟΣ: 61% όλων των ανθρώπινων όγκων (κατά τη νεκροψία) περιέχουν τώρα ιού SV40 πιθήκου (βλέπε http://Rense.com/general94/bill.htm ), τα οποία μπορούν να ανιχνευθούν στο εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας στη δεκαετία του 1950 και του 1960.

ΓΕΓΟΝΟΣ: το τμήμα εμβολίων της CUTTER και WYETH παρήγαγε ένα θανατηφόρο εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας που περιέχει ένα ζωντανό ιό που πραγματικά μόλυνε με πολιομυελίτιδα το άτομο που λαμβάνει το εμβόλιο.

ΓΕΓΟΝΟΣ: Οι παραπάνω πληροφορίες που κρύφτηκαν από το κοινό για χρόνια για να αποφευχθεί ο πανικός και να μην αποτραπεί η εμπιστοσύνη στα εμβόλια. Η πολιομυελίτιδα ήταν μια πολύ σπάνια μολυσματική ασθένεια που αντιπροσώπευε χαμηλό κίνδυνο για το κοινό (βλέπε http://www.whale.to/vaccine/bayly.html ), αλλά ο κίνδυνος (της πολιομυελίτιδας)
αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό μετά από την εισαγωγή του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας, το εμβόλιο θαύμα -. μόλυνε με έναν ιό πιθήκου το οποίο αποτέλεσε έκτοτε η αιτία καρκίνων του μαλακού ιστού για δεκαετίες,

Gardasil ανεστάλει στην Ινδία μετά από τον θάνατο 4 κοριτσιών, αλλά η δολοφονία συνεχίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρά τις επιβεβαιωμένους θανάτους 100 κοριτσιών! το CDC, το οποίο έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Merck, τον κατασκευαστή του (Gardasil), θέλει όλα τα παιδιά να το κάνουν υποχρεωτικά!!!

Οι ακόλουθες εκτιμήσεις βασίζονται στις πραγματικές εκθέσεις από ένα δικηγορικό γραφείο (βλέπε http://www.monheit.com/vaccines/what.shtml ): «840 κορίτσια και 2 αγόρια έχασαν τη ζωή τους μετά από τη χορήγηση του εμβολίου Gardasil κατά του HPV. 201010 νεαρά κορίτσια έχουν υποστεί εξουθενωτικές επιπτώσεις, όπως η κόπωση, σπασμοί, παράλυση, κλπ μετά τη χορήγηση του εμβολίου Gardasil κατά του HPV.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο θάνατος από τον εμβολιασμό δεν είναι ούτε γρήγορος ούτε ανώδυνος. ανήμποροι παρακολούθησαν την κόρη μου να υποφέρει έναν βασανιστικά αργό θάνατο, ούρλιαζε από τον πόνο, ενώ το εμβόλιο κάνει επίθεση στο ανώριμο ανοσοποιητικό σύστημα. Τα δηλητήρια που χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά κατακλύζουν το μικροσκοπικό σώμα της,
και συντρίβει τα ζωτικά όργανα της ένα-ένα μέχρι να καταρρεύσει. Είναι μια εικόνα που θα με στοιχειώνει για πάντα και ελπίζω ότι κανένας άλλος γονέας να μην το δει ποτέ.
Μια θανατική ποινή θεωρείται πολύ ανθρωπινή για τους εγκληματίες αυτού του νομού,
η αθώα κόρη μου πέθανε με το χειρότερο τρόπο στο παιδικό κρεβατάκι της, με θανατηφόρο ένεση !. - Christine Colebeck
- μετά τη λήψη DPT OPV εμβολίου

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από την CIA: Καθώς αυξάνονται οι εμβολιασμοί, το προσδόκιμο ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει πλέον ΜΕΙΩΘΕΙ 1980 : 9 εμβόλια, ο αυτισμός είναι σπάνιος

Ο Jerry Brown υπέγραψε ένα νομοσχέδιο που θα αποφασίσουν ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για παιδιά των 12 ετών, να κάνουν το εμβόλιο για σ@ξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα! (ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Σ@Ξ ΣΤΑ 12!). Η ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ,και δεν θα επιτρέπουν στους γονείς να έχουν πρόσβαση σε σχολειά αν ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!. Το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β MERCK είναι εκείνο που περιλαμβάνεται, όπως ΠΑΛΙ ΤΗΣ MERCK ΤΟ GARDASIL ,που δήθεν ειναι ενάντια στον καρκίνο των ωοθηκών. ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ που εργάστηκαν για ΤΟ GARDASIL ΛΕΝΕ καμία απόδειξη ότι αυτό το εμβόλιο προστατεύει! (βλέπε http://www.cbsnews.com/stories/2009/08/19/cbsnews_investigates/main5253431.shtml ).

υψηλότερη επιστημονική αρχή για εμβόλια που εχουν μολυνθεί είναι ίσως ο Garth Nicolson. Πρόκειται για κυτταρικό βιολόγο και εκδότης του Journal of Clinical and Experimental, και γράφει στην Εφημερίδα της Κυτταρικής Βιοχημείας. Είναι ένα από τους πιο αναγνωρισμένους επιστήμονες στον κόσμο, και έχει δημοσιεύσει πάνω από 600 ιατρικές και επιστημονικές μελέτες. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 14 βιβλία, προειδοποιεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ΕΙΝΑΙ (μολυσμένα- δείτε http://www.youtube.com/watch?v=Tk-RMI4qNvA ). ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ CONTRACTONS.ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΗΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ άρρωστοι για όλη τους τη ζωή (και συνεπώς, το ΚΕΡΔΟΣ διαρκεί μια ζωή) ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ που έκανε τα εμβόλια! δεν φαίνεται να είναι τυχαία.

Η φαρμακευτική βιομηχανία έχει μια μακρά ιστορία στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ στείρωση του σύνολου του πληθυσμού (βλέπε http://www.salem-news.com/articles/november072011/experiments-aousvits-rg.php ). Συνεπώς, πέρα από ότι έχουν μολυνθεί με καρκίνο και άλλους ΙΟΥΣ,τα βακτηριακά εμβόλια, ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ "μολυνθεί" από μια χημική ουσία που παράγεται για στείρωση!

Η συχνότητα εμφάνισης του παιδικού άσθματος, διαβήτη, και αυτοάνοσων ασθενειών έχει διπλασιαστεί κατά τα τελευταία 20 χρόνια! Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής έχει τριπλασιαστεί, αυτισμός έχει αυξηθεί κατά 600%. Τι ρόλο παίζουν τα εμβόλια;- Stanley Monteith, MD

Henry Kissinger ανάπτυξη εμβολίων για στείρωση, μια Φινλανδη υπουργός Υγείας λέει ότι ήταν πίσω από τον H1N1 της γρίπης! και το εμβόλιο σχεδιάστηκε για να μειώσει τον πληθυσμό (βλέπε http://www.youtube.com/watch?v=AHur7u13woc ).

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η φαρμακευτική βιομηχανία Merck (βλέπε http://www.whale.to/b/nazi_allopathy.html )κατηγορούνται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,και μαζικών δολοφονιών

Απόψεις για το εμβόλιο Gardasil κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας!που χαζεύει της γυναίκες μέσα σε όλα τα άλλα!

To 90% των περιπτώσεων μόλυνσης από HPV θεραπεύονται από τον ίδιο τον οργανισμό. Όσο μικρότερη η ηλικία, τόσο γρηγορότερη και η ίαση.!!!!Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας αποτελεί το I % των περιπτώσεων καρκίνου ετησίως, σύμφωνα με τον οργανισμό καρκίνου Αμερικής (ACS). Οι μισές περιπτώσεις συμβαίνουν στην ηλικία των 35-45 ετών και είναι σπάνιος σε ηλικίες κάτω των 20, δηλαδή στην κατηγορία στην οποία το Gardasil κυρίως απευθύνεται!!! (μόνο 3-4 περιπτώσεις ανά 100.000 γυναίκες ηλικίας 9-20 ετών).

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΕΣ BLOG ME WWW!) ΤΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΥΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ; ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ,

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications